Je bent haar one and only, haar prins op het witte paard. De enige voor haar. Dat is zo, omdat dat zo hoort. Want als ze haar hart antwoord geeft, deelt ze haar bed het liefst met wildvreemde kerels.

Vrouwen kunnen liefde en seks prima scheiden. Waarschijnlijk nog gemakkelijker dan wij. Eigenlijk zijn ze nog veel erger dan ons mannen. Seks doorkruist hun gedachten vaker dan de onze, en de voorkeuren die ze hebben zijn niet om over naar huis te schrijven. Waarom je van al die verlangens weinig merkt? Losbandige vrouwen vrezen voor hun kuise imago, ze zijn bang voor de stempel van ‘slet’. Niet heel gek natuurlijk, het heeft nogal een negatieve associatie. Het is nou niet bepaald iets om over op te scheppen bij je moeder.

Monogamie bij dames zou aangeleerd gedrag zijn. Bedacht door Moeder Natuur om ons van een maatschappij vol inteelt te redden. Zou een vreemde boel worden anders. Vreemd is ook dat vrouwen meestal de touwtjes in handen schijnen te hebben. Journalist Daniel Bergner gaat zelfs zo ver dat hij stelt dat het de reden is dat vrouwen in sommige culturen onderdrukt worden. Mannen zouden een sterke vrouw niet aankunnen. Serieus? Stuur maar eens bij ons langs dan, die vrouwen.

Hey maar mannen! Heeft je vrouwtje geen zin on seks? Koop een masturbator en neuken maar! Alle masturbators online