Prostitutie verhuist steeds meer van bordelen of tippelzones naar het huisadres van prostituees zelf.

Omdat vrouwen in staat zijn via internet tegenwoordig vele makkelijker klanten te strikken voor hun betaalde seks hebben ze geen centrale ontmoetingsplaats zoals een tippelzone of bordeel meer nodig. Met een aantal seksadvertenties op internet zijn ze in staat snel een klantenkring op te bouwen in hun eigen regio.

Het aantal geregistreerde seksbedrijven (zoals bordelen) neemt elk jaar verder af maar betaalde seks blijft nog steeds in trek. De seks vindt nu plaats bij vrouwen thuis, het zogenaamde thuisontvangst. Dat maakt het echter veel moeilijker om te controleren of de regels wel worden nageleefd. En of er bijvoorbeeld geen sprake is van minderjarigheid, gedwongen prostitutie of mensenhandel.

Niet alleen woonhuizen worden gebruikt om betaalde seks in aan te bieden.

Ook massagesalons, hotels en bungalowparken zijn steeds meer het toneel van illegale betaalde seks.

Behalve het verdwijnen van betaalde seks uit de daarvan bekende “klassieke” locaties zoals het bordeel weet Stam nog een trend te melden. Steeds meer mannen zouden specifiek op zoek zijn naar seks zonder bescherming. Ze willen dan bijvoorbeeld geen condoom gebruiken. Vrouwen zien zich al snel gedwongen daarin mee te gaan omdat ze anders geen klanten krijgen.

Ontdek zelf de erotische wereld van het gratis online sexdaten >> Scoor je eigen geile date met tal van dames die op zoek zijn naar jou!!