Doe je je kleren alvast uit?

Een smsje van mijn vriend. “Kleed je alvast uit lekker ding. Kom je zo verwennen” staat erin. Ik trek al mijn kleren vast – ook slip en bh – en ga vast naakt op bed zitten. Het duurt nog even voordat hij thuis komt van het werk, dus ga ik eerst toch maar even douchen. Dan weet ik zeker dat ik schoon ben op alle plekjes.

 

Heb zo’n zin om genomen te worden of boven op hem te bewegen…

Ik raak ondertussen al opgewonden van de gedachten over wat er zo gaat gebeuren, hoewel ik niet precies weet wat hij van plan is. Doordat ik zo geil ben kan ik het niet laten al wat met mezelf te spelen onder de douche. Ik wrijf over mijn schaamlippen en clitoris en vinger mijzelf wat. Heb zin om lekker genomen te worden door mijn vriend als hij zo thuis komt of boven op hem te bewegen, dat heeft ie eigenlijk wel verdiend na zo’n werkdag.

Op de keukentafel met benen wijd

Terwijl ik mezelf aan het afdrogen ben, hoor ik mijn vriend binnenkomen. “Hoi lieverd, kom je me afdrogen?” roep ik. Ik laat hem mij verder afdrogen met de handdoek. Al voordat hij klaar is sta ik enorm te tongzoenen met hem. Volgens mij hebben we allebei enorm veel zin. “Zullen we naar de slaapkamer” vraag ik. “Nee, ik weet wat beters”. Hij neemt mij mee naar de keuken en tilt me daar op en zet me op de keukentafel met benen wijd. Inderdaad leuk, eens iets anders dan het bed. Het duurt nog geen minuut of hij zit al in me met zijn pik. Hij blijft in het begin nog stil erin zitten terwijl hij wrijft over mijn borsten en met zijn mond wat trekt aan mijn tepels. Tongzoenend begint hij zijn pik op en neer te bewegen in mijn vagina.

 

Standje 69 – midden op de keukenvloer – ik pijp hem, hij beft mij!

Ik word steeds geiler terwijl hij hardere stoten begint te geven. Dan legt hij me op de grond en beweegt nog wat in me. Daarna gaat hij met zijn pik boven mijn mond hangen en met zijn mond bij mijn kruis. Standje 69 – midden op de keukenvloer – ik pijp hem, hij beft mij. Best moeilijk nog om te blijven pijpen terwijl ik zo lekker word gelikt. “Mag ik klaarkomen?” vraagt mijn vriend. “Tuurlijk, waar wil je het hebben schatje? In me, op mijn borsten of had je soms op mijn gezicht gewild”. Een facial leek hem wel wat. Hij gaat zitten op de keukenstoel en ik duik tussen zijn benen en zuig aan zijn penis en beweeg met mijn mond op en neer.. zo diep mogelijk. Ik speel wat met mijn tong en zie en hoor dat hij geniet. Steeds sneller ga ik op en neer en steeds dieper laat ik zijn pik in mijn mond komen. Het ademen van hem gaat ook sneller. Schokkend komt hij klaar. Ik haal zijn pik snel uit mijn mond en laat hem klaarkomen over mijn gezicht. “Wil je je gezicht gewassen hebbben?” vraagt hij. Voordat we naar bed gaan, staan we gezellig nog een tijdje onder de douche van alles te doen bij elkaar.