Een laatste ronde langs het café was het enige dat mijn vriendinnen kon redden van wat sommigen definieerde als de ondergang van de nacht alleen. Ik was mijn vriendin haarfijn aan het uitleggen dat haar gedrag haar op een dag duur zou komen te staan.” Wanneer is het eigenlijk de laatste keer dat jij thuis kwam met een man?” vroeg ze geïrriteerd.”Nou,” begon ik nadenkend. “Jaren.” “Precies. Wat weet jij er dan van, van de warmte, van het genoegen?” “De plakkende sappen, de vies meurende lakens?” “De verstrengeling van zijn benen in de jouwe.” “Stinkende oksels en meurende voeten.” “Zijn strelingen op je huid…” Ze zuchtte even. “Jouw tijd komt nog wel.” Ik kreeg een por in mijn ribben en een vriendin wees naar een lantarenpaal. Of eigenlijk, ze wees niet naar de paal an sich. Meer naar wat er onder stond. Iemand giechelde achter me en ik werd naar voren geduwd, recht in de armen van de mysterieuze man onder de lantarenpaal.

De volgende dag moest ik mijn hevig teleurgestelde vriendinnen mededelen dat er nee nog helemaal niets gebeurd was, dat ik ja zijn nummer had en vooruit, hij gaf me wel een zoen bij mijn voordeur. Kirrend legden ze de regels van het daten uit, dat hij mij eerst moest bellen en dat ze zo verschrikkelijk trots op me waren. Ach, ze bedoelden het tenminste goed.

Het duurde niet lang tot ik zijn nummer op het scherm van mijn trillende telefoon zag verschijnen. Een kleine glimlach viel niet te onderdrukken. We deelden de standaardgroeten uit. Het was leuk gisteren, alles gaat goed en het weer is prachtig. “Zeg, heb jij donderdagavond iets te doen,” vroeg hij. Nee, dacht ik, ik heb donderdagavond helemaal niets te doen. ”Dat ligt eraan.” “Ik kan prima pasta koken, ligt het daaraan?” Ik grinnikte. “Is acht uur goed?” God, had ik nu echt een date te pakken?

Hij had niet gelogen. De pasta was verrukkelijk. De geitenkaas smolt op mijn tong en het heerlijke wijntje erbij bleef niet bij een glas. Op de eettafel had hij een enkele kaars gezet, het rode tafelkleed paste goed bij mijn jurkje. Alsof hij het wist. Gedurende de maaltijd zeiden we niet veel. Niet alsof we pijnlijke stiltes hadden, dat niet, ik denk dat we simpelweg genoten. Ik genoot van het eten en ik geloof dat hij voornamelijk genoot van het kijken naar mijn decolleté. Toen ik het laatste hapje spaghetti doorgeslikt had, pakte hij mijn hand vast. Vragend keek ik hem aan. Hij leidde me van tafel af, door de woonkamer, een deur door en de slaapkamer in.

Hij kuste me. Zijn warme lippen drukten tegen de mijne aan en ik voelde zijn zachte tong langzaam bij mij naar binnen glijden. In mijn maag borrelde een warm gevoel en ik legde mijn armen om zijn middel heen. Mijn handen voelden voorzichtig over mijn lichaam heen, ze kropen onder zijn shirt en streelden langzaam over zijn rug heen. God, wat een rug. Hij moest de prachtigste, zachtste rug hebben die ik ooit heb gevoeld. Ik voelde een vochtige plek ontstaan in mijn slipje en was bijna blij toen hij mijn jurkje over mijn schouders heen trok. Langzaam bewogen zijn lippen naar mijn nek. Zijn adem kietelde tegen mijn oorlel terwijl hij met zijn tong mijn hals bespeelde. Mijn handen bewogen zich met een lichte trillen naar zijn kruis. Daar was het. Een harde bobbel in de palm van mijn hand. Ik hoorde hem zachtjes in mijn oor kreunen toen ik er een kneepje in gaf. Zijn handen vonden hun weg naar mijn schouders en met een zacht duwtje belandde ik op bed. Ik zag mijn bh eenzaam op de slaapkamervloer liggen. Hoe had hij die nu weer uit gekregen?

Zijn zachte, warme lippen speelden over mijn stijve tepels heen. Ik voelde een koude rilling van genot mijn lijf gaan als hij met zijn tong mijn borsten streelt. Mijn handen aaiden over zijn rug heen. Wie had er gedacht dat een man zo’n enorm zachte rug kon hebben? Ik kreunde zachtjes, hij keek me aan met jongensachtige pretoogjes. Langzaam steeg er een bubbel op in mijn maag en voor ik er erg in had, was ik aan het schaterlachen. “Sorry,” hinnikte ik tussen de lachen door. “Ik doe dit niet iedere dag.” Hij streelde met zijn hand over mijn haren. “Ik ook niet.” “Liegebeest.” Een glimlach speelde over zijn lichaam. “Hoe denk jij dat te weten?” “Ik ken mannen.” “Juist, juist.” Ik werd weer gekust. Op mijn lippen, op mijn borsten, op mijn schouders en mijn buik. Op mijn bekken, op de laatste plukjes schaamhaar die maar niet weg wilden. Hij legde zijn hand neer op mijn bekken, gleed langzaam langs mijn schaambeen over mijn venusheuvel naar het vochtige plekje waar ik mannen het liefst vandaan wil hebben. Zachtjes hoorde ik mijzelf kreunen. Hij kwam naar binnen en godzijdank, zijn nagels waren geknipt. Ik voelde zijn vingers op en neer bewegen, ik voelde zijn vingertoppen over mijn gevoeligste plekjes strijken en met elke slag van mijn hart voelde ik me opgewondener. Zijn andere hand masseerde mijn borst. Het plafond was daadwerkelijk prachtig, zo slecht was dit niet. Steeds sneller bewogen zijn vingers langs mijn vochtige binnenkant en steeds harder klonk mijn ademhaling. Ik hapte in de lucht. Hij vleide dicht naast me. Harder. Heviger. Sneller. Ik voelde de warmte in mijn binnenste opwellen. Mijn huid gloeien. Mijn spieren samentrekken. Ik stak mijn nagels in zijn rug. Ik greep naar lucht. Kreunend  kwam ik tot mijn hoogtepunt. Weerloos ontspannen hield ik zijn rug vast. Langzaam kwam ik weer op adem. Mijn longen vulden zich weer en het heerlijke gevoel ebte langzaam weg.

Ik keek toe terwijl hij de riem van zijn spijkerbroek losmaakte. Mijn handen trokken zijn shirt over zijn hoofd. Op mijn hand zat een veeg bloed, van waar mijn nagels in zijn huid staken. ”Sorry,” mompelde ik. Hij legde een vinger op mijn lippen en boog zich over mij heen. Ik voelde zijn penis met mijn schaamlippen spelen en langzaam bij me naar binnendringen. Nog maar net bekomen van de rest, kon ik het niet laten om een zucht te laten. Ik hoorde hem kreunen. Mijn lippen vonden de zijne en terwijl zijn heupen ritmisch op en neer bewogen, dansten onze tongen mee. Zijn armen kietelden mij zij, ik streelde de haartjes onder zijn oksel. Al zoenend probeerden we de lach te bedwingen. Een onmogelijke taak. Ook zijn adem versnelde nu. Steeds harder, steeds dieper bewoog zijn geslachtsdeel in mijn lichaam op en neer. Ik kroelde mijn handen door zijn haren, streek ze over zijn rug en liet ze rusten op zijn heerlijke schouderbladen. Het gevoel van verlangen gaf me aan hem over en met een schokkend lichaam kwam ik weer klaar. Het duurde niet lang tot ook hij met een kreunende ontlading zijn hoogtepunt bereikte. Hijgend lagen we in zijn bed, in elkaars armen. Tot de zon mijn wangen streelde.