Dat mannen maar aan één ding denken, is genoegzaam bekend. Dat vrouwen óók weleens aan dat ene ding denken, is tegelijk reuze prikkelend en licht verontrustend. Want waar denken ze dan precies aan? Ons? De salsaleraar? Een peloton Aliens met reuzevibrapenis? Of toch een tedere omhelzing in een veld boterbloemen? Elke week posten we twee erotische verhalen geschreven door vrouwen die zijn ingezonden via de Erotische verhalenwedstrijd. Enjoy!

Een onvergetelijk uitje
Om van mijn seksuele frustraties af te komen, besluit ik maar om naar de bios te gaan. Alleen welteverstaan. Ik hou er niet van om gezellig met anderen naar de bios te gaan, nee, als ik naar de bios gaat is het alleen. Kan ik ook niet worden afgeleid, en kom ik, waar ik voor heb betaald : De film zien. Van tevoren nog even naar het toilet. Op de een of andere manier heb ik een fetish voor openbare toiletten. Mijn gedachten slaan altijd door ; ik moet altijd checken of een toilet geschikt is voor stevige, ruige sex. Hmm, misschien had ik beter niet kunnen gaan. Mijn hersenen, en niet alleen m’n hersenen, maken overuren vandaag. In mijn gedachten word ik al keihard genomen tegen de deur waar naar ik staar. Pff, ophouden nu. Er word omgeroepen dat de bezoekers voor Chloe plaats kunnen nemen in de zaal. Snel verzet ik mijn gedachten voor de zoveelste keer deze dag, en ga op zoek naar rij 14. Stoel 22, mooi in het midden, en helemaal bovenaan. Bovenaan, waar niemand.. Ok, kappen nou !Wat is dat toch met mij joh. Ik weet dat ik één persoon hiervoor kan bedanken. Ik check nog even snel mijn telefoon voordat ik hem uitzet. Niets, wat dacht ik dan ook? Het is rustig in de zaal. De stoelen naast mij zijn vrij. 2 rijen voor mij zit een klef stelletje, en een paar van die irritante wijven die vast nog veel gaan gillen en janken tijdens de film. Ik observeer de mooie dame die ook alleen zit op het hoekje van rij 12. Ik krijg even een blik van haar, echt zo één van, ik weet hoe je je voelt. En ik geloof ook echt dat dat zo.

Eindelijk is die vervelende bioscoopreclame afgelopen en de hoofdfilm dient zich aan met het irritante kijkwijzer geouwehoer. 16 jaar en ouder, mooi, ik mag. Oke, ik ga me proberen te focussen op de film. Pff irritante mensen die nu nog binnen komen lopen, ik kijk boos richting de deur. Het is een man alleen. Oké, ik vergeef het hem, en richt mijn hoofd weer richting giga scherm. Leuk, dacht ik hier lekker alleen te kunnen blijven zitten, komt het naast me zitten. Waarom naast mij? De hele rij is leeg! Geïrriteerd blijf ik voor me uitkijken, en mis al het hele begin van de film doordat ik me zo druk maak om wat er om me heen gebeurd. Ik heb allang gezien wie het is, maar ik doe net of mijn neus bloed. Ik weet niet hoe hij het iedere keer weer voor elkaar krijgt. Ondertussen stijgt de temperatuur in de zaal naar +50 voor mijn gevoel. Ik kan mijn verlangen maar moeilijk onderdrukken, en ik geloof dat hij het doorheeft dat ik hem bewust negeer. Ik bijt op mijn lip. Alles waar ik naar verlangde vandaag, is nu binnen handbereik. Waarom moeilijk doen? Goede vraag. Ik voel zijn hand op mijn been. En ik voel het gelijk ergens anders. Ik adem diep in en uit, en blijf me focussen op de film. Al weet ik echt niet waar die over gaat. 1 knoop, 2 knopen, ik laat het toe, omdat ik het wil. 1 vinger, 2 vingers, ik probeer niets te laten merken en blijf strak voor me uit kijken, maar ondertussen geniet ik, en probeer ik niet te snel te ademen. Hij moet natuurlijk niet denken dat ik ervan geniet. Ik zie vanuit mijn ooghoek hoe hij me observeert terwijl vinger 3 genadeloos ook de weg naar binnen vind. Ik wil hem, ik geef hem een duw, sta op, buig voorover en fluister in zijn oor… ‘’kom mee dan’’

Voor ik het weet word ik de wc ingesleurd waar ik straks alleen nog maar kon fantaseren over hem, diep in mij. Hij drukt me stevig tegen de deur aan en ik hou het niet meer. Ik weet niet hoe snel ik zijn broek los moet krijgen, en hij weet niet hoe snel hij mijn rokje ophoog moet schuiven. Hij pakt me stevig bij mn kin en zegt met zn kaken op elkaar geklemd ‘’kijk me aan’’ Ik ben zo geil dat ik alleen nog maar kan doen wat hij zegt, alle remmen zijn los. Alle grenzen verdwijnen op zo’n moment. Ik kijk hem aan en voel hoe hij zijn keiharde pik diep ik me stoot. Ik kan een kreuntje niet onderdrukken. Ik voel zijn handen, die mijn borsten stevig vastpakken. Van mijn borsten naar mn billen, ik hoor de stemmen van mensen dichtbij de deur, dit is nog beter dan ik me had voorgesteld. ‘’ Dit wilde je hé, dit wilde je vanaf het allereerste moment dat je mij zag ‘’ ‘’ Hou je bek en neuk me! ‘’ ‘’ Wat jij wilt schatje ‘’ En hij draait me om, ik voel zijn arm om mijn keel geklemd, en ik laat mijn hoofd op zijn schouder vallen. ‘’ Ik wil het je horen zeggen ‘’ zegt hij nog geiler dan ooit tevoren in mijn oor, ik voel zijn warme adem in mijn nek, oh my god. ‘’ Jerry, neuk me.. ‘’ En weer voel ik hem, nu nog dieper dan net, in me..

Even vergeet ik waar ik ben en laat me helemaal gaan, en ik ben niet de enige.. Als ik merk dat het voor hem niet lang meer gaat duren, draai ik me om, laat me op mijn knieën zakken, en neem hem in mijn mond.. Mijn hand laat ik ook een handje helpen.. Even stop ik en zeg ‘’ kijk me aan ‘’ Hmm geil kijk ik omhoog terwijl ik hem laat genieten, en het duurt niet lang voordat mijn werk rijkelijk beloond word.. Heerlijk om hem te zien komen.. Ik sta op en trek mn rokje goed, kijk hem nog één keer aan, en verlaat dan het plekje dat in werkelijkheid nog véél beter was dan in mijn stoutste fantasie.