Alles wat ze eigenlijk wilde, was kaartjes winnen voor het concert van haar idolen in Amsterdam. Wat ze daarvoor in de plaats kreeg, was echter zoveel leuker.

Ze liep iets ineengedoken over straat. De wind was iets opgestoken en de temperatuur was sinds ze van huis was gegaan, toch wel behoorlijk naar beneden gegaan. Ze keek omhoog naar de lucht en hoopte dat het droog bleef tot ze weer thuis was. Ze dook weer wat dieper in haar jas, duwde haar handen dieper in de zakken en vervloekte zichzelf omdat ze haar lader van haar telefoon was vergeten. Muziek luisteren kon ze daardoor even op haar buik schrijven, naast haar mooie, nieuwe sterretjes. Ze liep langs twee straatmuzikanten, een muzikant hield een gitaar vast en de ander begeleidde hem blijkbaar met zijn stem.

Net toen ze voorbij liep, begonnen ze te spelen en meteen stond ze stil en hapte ze naar adem. Ze kende dit lied. Sterker nog, ze kende die stem. Als de batterij van haar telefoon vol was geweest, had die stem nu waarschijnlijk in haar oren geklonken, precies zoals nu maar dan anders. Ze draaide zich om en keek in vier bruine ogen en zag twee bijna identieke grijnzen. “Hallo Miriam, dat is een tijd geleden. ”“…ja… ja nou. Wat doen jullie nou hier? Nee laat maar, hebben jullie zin in een kop koffie of zo?”“Ja, maar laten we naar onze hotelkamer gaan, dan kunnen wij meteen uit deze kleren. Ik ben tot op het bot verkleumd.

”Miriam kon wel wat manieren bedenken om op te warmen, maar hield wijselijk even haar mond. Ze volgde de jongens naar een auto die ze even over het hoofd had gezien, wat op zich wel knap was, aangezien ze nog nooit een knalroze kever in die straat had gezien. Ze plofte neer naast Greg en keek via de spiegel in de ogen van Sjoerd. Ze spraken over van alles en nog wat terwijl Sjoerd de auto richting het hotel reed.Bij het hotel aangekomen, namen de jongens hun boodschappen en sleutel aan en liepen bijna meteen door. Nadat ze eerst nog even om het hoekje van de bar hadden gekeken of niet heel toevallig de andere jongens van hun band in de buurt waren.

Bij de lift aangekomen nam Greg de hand van Miriam terwijl Sjoerd zijn hand op haar onderrug legde en zachtjes begon te strelen. Boven aangekomen liepen de jongens voor haar uit, haar ondertussen plagend door af en toe terug te lopen en kusjes te stelen en haar te strelen. Greg opende de deur naar hun hotelkamer en deed de lichten aan terwijl Sjoerd hoffelijk voor Miriam de deur openhield. Ze was daar een beetje verbaasd over maar besloot zich daar niet druk over te maken, ze vond het eigenlijk ook wel grappig.

Beide jongens doken de badkamer in om te douchen en keken haar vragend aan. Miriam betwijfelde of dat wel ging passen, maar ging toch mee. Ze keek haar ogen uit. De badkamer was mega, net als de douche, dat ging best wel passen dus. Sjoerd draaide de kraan open en begon zich van zijn kleding te ontdoen. Greg volgde zijn voorbeeld, zijn kleding eindigde bovenop die van Sjoerd. Miriam bloosde bij het vooruitzicht van weer een douchevrijpartij maar deed uiteindelijk toch haar kleding uit en kwam bij de jongens staan. Sjoerd pakte een spons en begon heel langzaam haar lichaam in te soppen, terwijl Greg de shampoo-fles pakte en haar haren waste en haar hoofdhuid zachtjes masseerde.

Miriam moest zich algauw aan de schouders van Sjoerd vasthouden toen die langs haar liezen gleed. Ze sloot haar ogen en genoot van het heerlijke gevoel dat zich onderin haar buik ontpopte.  Ze probeerde ondertussen ook de jongens te strelen, maar die lieten dat niet toe. Ze hadden duidelijk andere plannen en maakten duidelijk dat het haar dag was en zij moest genieten van wat er gebeurde. Ze liet een kreun van ongenoegen horen, die echter algauw overging in een kreun van genot.

Sjoerd liet zijn vrije hand over haar venusheuvel wrijven en liet zo heel af en toe een vinger bij haar binnen glijden. Zonder dat ze het merkte, was ook Greg langzaam met zijn handen naar beneden gegaan en liet een spoor achter door de restjes sop die nog aan haar lijf kleefden. Sjoerd stond op en liet Greg erbij, zodat ze algauw weer wist waarom ze die avond zo wild van verlangen en genot werd. Hij likte heel voorzichtig en bracht het knopje in zijn tong daarbij af en toe tegen haar knopje aan, wat Miriam het deed uitschreeuwen van genot. Ze moest zich nu echt ergens aan vasthouden, maar omdat ze niks vond, zakte ze iets door haar benen. Ze werd weer omhoog gebracht door Sjoerd die haar ondersteunde met zijn armen, haar ondertussen verleidend met een diepe tongzoen. Nadat ze was klaargekomen, draaide Greg de kraan dicht en trok haar mee naar het bed en liet haar bovenop hem vallen, alwaar hij zijn lippen op de hare plaatste.

Sjoerd liep achter hen aan, ging naast zijn broer op bed liggen en begon Miriam weer te strelen. Langzaam voelde ze het heerlijke gevoel weer terug komen. De jongens deden hun best om haar alweer tot een tenenkrommend hoogtepunt te laten komen. Beide namen ze om de beurt plaats tussen haar benen en lieten haar uiteindelijk schokkend klaarkomen. Daarna namen ze elkaars lid in de hand en begonnen in een hoog tempo elkaar naar een koortsig hoogtepunt te werken, hetgeen niet lang duurde. Sjoerd kwam als eerst en niet veel later Greg. Ze vielen met zijn drieën in slaap.

De volgende ochtend werd Miriam wakker in een leeg bed. Op het kussen naast het hare lag een rode envelop met haar naam erop. Ze opende het en nam de kaart eruit, die erin zat. Ze opende hem en las aan de binnenkant: “Van harte gefeliciteerd. Hopelijk vind je het cadeautje leuk dat ik voor je gevonden heb. Kaartjes winnen is niet gelukt, maar dit is veel leuker toch? Mascha”