Karin zit aan haar bureau. Achter haar verschijnen  de lichten van de ‘skyline’ van Amsterdam. Vanaf de tiende verdieping heb je vaak een mooi uitzicht, alleen heeft ze daar vandaag geen oog voor. Als directrice van een tijdschrift  is ze altijd al druk, maar nu de deadline er aan komt al helemaal. Met haar golvende, zachte zwarte haar, grote bruine ogen en een prachtige mond, is Karin een lust voor het oog. Ook haar slanke lichaam en volle B-cup voegen daaraan toe.

Vandaag is ze gekleed in een witte blouse en een zwarte blazer. Een goed gesneden knielange rok en knal rode stiletto hakken laten haar benen mooi uitkomen. Haar bloes is zo ver open, dat er een stuk van het kanten randje van haar bh is te zien. Er is toch niemand meer op kantoor, dus dat kan wel.

Ze zorgt dat ze altijd een mooi setje ondergoed aanheeft. Vandaag is het een rode, satijnen bh met bijpassende string. Karin rolt haar stoel een stukje achteruit en rekt zich helemaal uit.

Tijdens het uitrekken kijkt ze opzij door het raam van haar deur en ziet ze in de gang de schoonmaker lopen. Ricardo. Als ze heel eerlijk was, heeft ze er op aangestuurd om hem aan te nemen alleen omdat hij zo knap is.

Hij is gekleed in de schoonmaakkleren van het bedrijf. Een zwart T-shirt en een zwarte spijkerbroek. Het T-shirt spant om zijn brede borst en de spijkerbroek om zijn stevige billen. Hij heeft prachtige donkere ogen en wat langer, zwart haar.

Op dat moment bukt Ricardo voorover om de prullenbak te legen, zodat ze een goede blik kan werpen op zijn mooie achterste. Karin voelde dat ze een beetje vochtig en opgewonden werd. Meteen daarna wordt ze rood. Dat zo’n man een dergelijke reactie op kon roepen. Een schoonmaker nog wel. Een schoonmaker is ver onder haar niveau en dat maakt het verboden. En dus spannend. Karin schoof haar stoel weer aan en rolde haar hoofd van links naar rechts. Haar nek deed pijn. Dit was door de druk, dat kreeg ze elke keer als de deadline er aan kwam. Ricardo duwde zijn schoonmaakkar dichterbij en gluurde door de deur van de directrice. Wat een lekker wijf is dat toch. Dit baantje is gemakkelijk en hij kan het goed combineren met zijn studie. En dat de bazin zo’n knappe vrouw is, is natuurlijk mooi meegenomen.

Hij ziet haar zitten en met haar slanke vingers haar schouders masseren. Zijn gedachten dwalen af naar de keren dat hij haar door de gang heeft zien lopen. Tijdens het lopen deinen haar borsten op de cadans van haar stappen. En hij, als echte borstenman, kan daar erg van genieten.

Nu maar niet aan denken. Zijn spijkerbroek kan veel verbergen, maar er is een grens.

Misschien is het tijd om de stoute schoenen aan te trekken. Hij ziet wel hoe ze naar hem kijkt. Hooguit wordt hij ontslagen en dan is er wel weer een ander baantje te vinden. Ricardo glipt de kamer van Karin in en sluit zachtjes de deur.  Het tapijt dempt zijn voetstappen als hij naar haar toe loopt.

‘ Last van je nek?’ Karin schrikt als ze de donkere, zware stem hoort. ‘Laat mij maar, je bent in goede handen.’ Voor ze het weet sluiten de koele vingers van Ricardo zich om haar nek. Door zijn aanraking krijgt ze meteen krijgt ze kippenvel over haar hele lichaam. O, wat is dat goed. Wat zou hij nog meer kunnen met die handen?

Ricardo kneed haar nek tot hij weer soepel voelt. Ondertussen heeft hij een mooi uitzicht op haar borsten door de openstaande blouse. Zou hij..? Als er een kreun ontsnapt aan de keel van Karin weet hij het zeker. Langzaam beweegt hij zijn hand over haar schouder richting haar borst. Hij voelt dat ze  haar adem inhoud en begint te twijfelen, heeft hij de signalen verkeerd begrepen? Hij hoort haar sidderend uit ademen en durft zijn hand weer verder te laten gaan. Zijn hand glijdt in haar bloes, achter haar bh en omvat haar borst. Meteen voelt hij dat haar tepel hard is en begint zachtjes haar borst te kneden. Als ze haar hoofd tegen de stoel laat leunen weet hij dat hij goed heeft gegokt en laat ook zijn andere hand achter haar bh glijden en omvat hij haar andere borst. Zacht en stevig. Precies zo als hij het lekker vind. Ondertussen voelt hij dat hij hard wordt.

Karin laat haar hoofd rusten tegen de stoel. Gebeurt dit echt? Is het wel verstandig? Wat maakt het ook uit, ze wil hem! Ze sluit haar ogen en geniet van het kneden van haar borsten en haar tepels. Hij begint haar nek te zoenen en aan haar oorlel te knabbelen.

Opeens pakt ze zijn polsen vast en trekt ze zijn handen uit haar bh. Ze laat zijn armen los en gaat staan. Op haar hoge hakken is ze bijna even groot als hem. Ze duwt de stoel aan de kant en gaat voor hem staan. Hij snapt wat ze wil en neemt haar in zijn armen. Hij brengt zijn gezicht dichterbij en drukt zijn lippen op de hare. Hij duwt zachtjes met zijn tong haar lippen aan de kant en voor ze het weten zijn ze verwikkeld in een heftige zoen.

Door zijn broek heen voelt ze hoe hard hij is. Dat windt haar zo op, dat ze zich meteen nat voelt worden.

Hij laat zijn handen over haar rug glijden en sluit ze om haar goedgevormde billen. Zo drukt hij haar nog steviger tegen zich aan. Hij haalt hij zijn handen van haar billen, knoopt haar blazer open en laat hem van haar schouders zakken. Eén voor één maakt hij de knoopjes van haar blouse los. Haar blouse valt open en onthult haar kanten bh. Sprakeloos blijft Ricardo staan en kan alleen maar kijken.

Karin grijpt het moment om ook hem van zijn bovenkleding te ontdoen. Het zwarte T-shirt valt op de grond en nu gunt hij haar een blik op zijn licht getinte borst. Hij is helemaal glad, maar gespierd. Onder zijn navel begint een spoor met donkere haartjes die achter de band van zijn broek verdwijnen. Ze volgt met haar vinger het spoor tot aan de broekrand. Daar aangekomen maakt ze zijn knoop los en schuift zijn broek omlaag. Een mooie, goedgevulde boxershort komt te voorschijn.

Blijkbaar heeft hij tijdens het zoenen zijn schoenen al uit gekregen, want hij stapt zo uit zijn broek.

Zijn vingers vinden de voorsluiting van haar bh en maken met een routine gebaar de sluiting los. Hij laat de bandjes van haar schouders zakken. Dan trekt hij een spoor van kleine kusjes over haar gezicht, langs haar hals, richting haar borsten. Hij laat zich op zijn knieën zakken en liefkoost haar tepels met zijn tong. Zachtjes likken en draaien ze rondjes. Karin’s handen woelen door het haar van Ricardo, alsof ze houvast zoekt. Als ze net zo opgewonden is als hij, dan heeft ze dat wel nodig. Ondertussen laat hij zijn handen onder haar rok verdwijnen en trekt hij haar string naar beneden. Ze schopt haar pumps uit en trekt plagerig haar string uit en gooit hem over haar schouder weg. Dan laat Ricardo zijn vingers onder haar rok verdwijnen en vinden ze haar natste plekje. Zijn vingers glijden naar binnen en bezorgen haar veel genot! Zo lekker is ze nog nooit gevingerd!  Ze wil meer van hem, en wel nu! Karin trekt hem overeind en grijpt zijn boxershort. Met één ruk trekt ze die naar beneden. Nu ziet ze zijn opwinding in alle glorie. Wat is hij groot. Ricardo houd het niet meer. Hij wil haar nemen. Nu. Met een veeg van zijn arm maakt hij een stuk van haar bureau leeg. Hij stroopt haar rok omhoog en zet haar met haar billen erop. Het hout voelt koud tegen haar billen. Hij komt steeds dichter bij. Ze voelt zijn opwinding kloppen tussen haar benen. Ze spreid haar benen nog verder om hem te verwelkomen. Hij kijkt haar diep in de ogen en met een zachte kreun komt hij in haar. Wat is ze nat! Dan begint hij te bewegen. Haar handen grijpen zich vast aan zijn rug. Langzaam begint hij in en uit haar te bewegen. Hij gaat steeds sneller. ‘Harder’ roept Karin. ‘O, ja!’

Samen vinden ze een ritme en gaan steeds sneller en harder. Hun gekreun en gehijg wordt steeds luider. Als Karin klaarkomt schokt haar hele lijf van puur genot. Hij voelt haar kut samentrekken om zijn penis. Dat vergroot zijn plezier nog meer. Hij beweegt nog harder en dieper. En met een schreeuw spuit hij zich leeg in haar.

Samen liggen ze na te hijgen. Hij houd haar nog een tijdje vast. ‘Ik moet verder.’ Karin knikt. Ze weet het. Was dit maar voor één keer? Ze wil meer, veel meer. Hij kijkt haar aan. ‘Tot morgenavond?’ De onuitgesproken belofte hangt in de lucht. Karin geeft hem een lange, intense zoen. ‘Tot morgenavond’, belooft ze.