Zo geef je een heerlijke erotische voetmassage

Veel vrouwen dromen hiervan, een zalige voetmassage! De gave om een goede voetmassage te geven is voor veel mannen een sleutel tot de poorten van het paradijs. Op deze pagina geven we enkele technieken om dit tot een goed einde te brengen.

Ook hier beginnen we door eerst de olie te verspreiden. Nadat je de olie verwarmt hebt, strijk je met je handen over de voeten. De beste houding is wanneer je als gever voor de voeten van de ontvanger zit, kijkend naar het gezicht. Neem de rechtervoet vast en strijk met je vingers over de enkels, maak kleine cirkeltjes. Doe dit tegelijkertijd aan de linker- en rechterkant van de voet. Met afwisselend linker- en rechterhand knijp je de voet en glijd je over de tenen van de voet af. Herhaal dit verschillende keren.

Plaats je handpalm plat tegen de onderkant van de voet, wrijf nu over de boog van de voet, van aan de tenen tot aan de hiel. Hou de voet aan de enkel vast met je linkerhand. Je mag hier best wat druk op uitoefenen

Maak met je vingertoppen kleine cirkeltjes op de wreef van de voet. Werk naar de tenen toe, daar aangekomen laat je je vingers over de voet glijden en herbegin je deze streek.

Neem met je duim en wijsvinger een teen vast en glijd op en neer, doe dit met alle tenen. Nadien ga je met je wijs- of middelvinger langzaam en rustig tussen de tenen. Herhaal dit enkele keren.

Wrijf met je platte handen enkele keren over de voeten. Begin beneden aan het been tot aan de tenen. Vervolgens mak je vederlichte bewegingen met je vingertoppen over heel de voet, streel de voet met korte en vervolgens lange bewegingen.

Nadien herhaal je alles met de linkervoet. Je zal merken dat je partner voluit geniet!

Massagetechnieken :

Op de volgende pagina’s vind je enkele erotische massages: