erotische yoni massage (vaginale massage)

Yoni Massage. Laat ik meteen zeggen, we kunnen jullie al verklappen dat de vaginale massage niks te maken heeft met lukraak de vagina aanraken of vingeren.

 

Na een lingam massage kan er ook wel eens een yoni massage vanaf. Zoals u waarschijnlijk reeds begrepen heeft is yoni sanskriet voor vagina. Ook deze massage wordt vaak in de tantra gebruikt.

Net zoals de lingam massage is het een teder moment, waarvoor men best wat tijd uitrekt. De vrouw moet zich comfortabel voelen, zodat ze gemakkelijker opgewonden kan raken. Het is belangrijk dat de man in ruil voor deze erotische massage niets terug verwacht, maar enkel de vrouw de gelegenheid geeft om van deze yoni (vaginale) massage te genieten. In het komende artikelen leggen we de technieken uit.

Eventjes een beetje achtergrond over de clitoris: dit is een zeer complexe structuur, vergelijkbaar met de penis, maar 4 keer zo gevoelig. De clitoris heeft maar liefst 6000 tot 8000 zenuwuiteinden, meer dan welk lichaamsdeel ook, en dit heeft maar een doel: genot!

De ideale positie voor deze massage is al liggend op de rug met een kussen onder je heupen, de benen gespreid en de knieën lichtjes gebogen. Vooraleer je aanvangt met de massage kan je beginnen met de ademhaling op elkaar af te stemmen, haal diep en rustig adem, als de vrouw stopt met de diepe ademhaling is het aan de man om haar hier terug aan te doen denken.

Begin nu met zachtjes de benen, onderbuik en borsten te masseren. Neem een klein beetje olie die je verwarmt in je handen, en giet het op de buitenste schaamlippen. Masseer de buitenste schaamlippen van de yoni, neem hier voldoende tijd voor. Knijp zachtjes in de schaamlippen met je duim en wijsvinger en ga zo op en neer over de volledige lengte. Doe hierna hetzelfde met de binnenste schaamlippen.Kijk zoveel mogelijk in elkaars ogen, zo voel je je meer verbonden met elkaar.

Streel nu de clitoris in rondjes, eerst met de klok mee en nadien omgekeerd. Knijp voorzichtig in de clitoris met duim en wijsvinger. Vergeet niet dat je doel is om een massage te geven, en niet om een orgasme te bereiken. Breng nu traag je rechtermiddelvinger in de vagina (ook al je linkshandig bent gebruik je best je rechterhand, die staat volgens de tantra meer in verbinding met de yoni). Verken en masseer nu de vagina, varieer in druk en snelheid. De palm van je hand moet naar boven gericht zijn terwijl je middelvinger in de vagina zit, maak nu een ‘kom hier’ teken. Daar bemerk je een sponsachtig gebied, dit is de beroemde G-spot, in de tantra ook wel ‘heilige plek’ genoemd. Varieer ook hier in kracht, patroon en snelheid.

Ga nu met een tweede vinger in de vagina, terwijl je met de duim haar clitoris stimuleert (je gaat hier best op en neer met je duim). Met je linkerhand masseer je de borsten en onderbuik. Het kan zijn dat de vrouw klaarkomt, blijf haar nadien masseren, meerdere orgasmes kunnen volgen, iedere keer meer intens.

Om de massage te beëindigen, trek je je handen voorzichtig terug, geef haar tijd om van de ‘afterglow’ te genieten. Knuffel haar en hou haar in je armen.

Massagetechnieken :

Op de volgende pagina’s vind je enkele erotische massages: