Een paar jaar later ben ik getrouwd, omdat samen wonen natuurlijk niet kan. Tenminste volgens mijn schoonouders, we waren 20 jaar en gingen trouwen. Ik had de hoop dat ons sexleven beter zou worden.  Een paar maand later trouwde Petra. Marieke werkt in het ziekenhuis op de operatiekamer, een prima betaalde baan en ik werk in 5 ploegen ,dat dat is 2 morgens van 6 tot 14 uur ,dan 2 middagen van 14 tot 22 uur en dan 2 nachten van 22 tot 6 uur en heb je 4 dagen vrij.  Marieke speelt samen met Wim in het eerste team van de korfbal en traint 2 keer per week en meestal ieder zaterdag een wedstrijd. Petra en ik spelen in het tweede team omdat ik niet zo vaak kan trainen en Petra vind 1 keer per week trainen meer dan genoeg. We hebben dus best een ongeregeld leven.

Maar ons sexleven werd er niet beter op. We waren een keer bij haar op visite Wim was bier aan het halen uit de schuur en Marieke naar de wc en Petra vroeg is jullie sexleven beter geworden sinds je getrouwd bent. Ik schudde van nee, en Petra vertelde dat het bij haar ook niks voorstelde. Petra zei nog een beetje sacherijnig :als Wim zelf niet korfbalt dan traint hij de jeugd”. Even later Wim en Marieke waren terug, en Petra vroeg aan Wim of hij de volgde week even mee kon naar de stad , zij heeft namelijk nog geen rijbewijs. Wim vertelde dat hij werken moest en s,avonds trainen. Petra ontplofte bijna, en zei :je hebt bijna nooit tijd voor mij”. Marieke zei ,dan ga je toch met Marco die moet komende week toch nog naar de stad. Ik wist niet wat Petra moest doen maar ik zei dat zij wel mee kon. Het was woensdagmiddag en we liepen in de stad , ik begreep dat Petra nieuwe kleren wilde kopen en we liepen een paar winkels binnen en waren best snel klaar. Tot we langs een lingerie winkel liepen en mijn aandacht trok van een vrouw in mooie lingerie op een grote poster. Petra vroeg :vind jij dat mooi”. Ik knikte, en Petra zal ik dat eens passen. Ik keek verbaasd en voor dat ik het door had stonden we binnen, Het was best wel druk en er waren bijna alleen vouwen die gelijk naar mij keken (tenminste zo voelde dat). Petra zocht haar maat uit het rek en liet mij zien en vroeg wat vind je er van. Nu stond ik daar met een rooie boei, het was een mooi wit setje met een beetje kant op de bh en het broekje was een string. Ik ga het even passen zei Petra en verdween in het pashokje. Even later hoorde Petra vragen aan mij: wil je even helpen ik krijg het haakje van de bh niet dicht”. Beschaamd en snel stapte ik het hokje binnen. Het was een ruim hokje waar je ook met een rolstoel in kon, Petra stond daar met de rug naar mij toe zei had string al aan en ik zag haar mooie billen wat mijn pik al liet groeien. Ik maakte het haakje vast en Petra draaide zich om en vroeg wat ik er vond. Het was echt heel mooi, en wist bijna niet hoe ik kijken moest . Mijn pik was nu zo stijf ,dat het Petra ook op viel. Zij kuste mij op de mond en gelijk maakte zij mijn broek los en trok die wat naar beneden en pakte mijn lul. Verdoofd stond ik daar, tot een hoofd van een verkoopster om het hoekje van het gordijn kwam en de standaard vraag stelde hoe zit ,zij maakte de zin niet af ,maar stond met grote ogen te kijken. Als een magneet kwam zij het pashokje binnen, en hield mijn pik in het vizier. Ik denk dat zei een jaar of 18 was kort bruin krullend haar 165 lang zeker geen kilo teveel een mooie uitstraling gewoon een mooie jonge vrouw.

Hij staat mooi , zei de verkoopster een beetje verdoofd. Petra vroeg een beetje lachend ,verbaasd ;wat zeg je”. Hu ,het setje staat je mooi. Mijn pik is misschien iets groter dan gemiddeld (die van mij is ongeveer 19 cm) , Petra had hem nog vast en wilde hem net los laten. De verkoopster zei nog zonder dat zij het volgens mij door had ga gerust verder. Petra trok een paar keer aan mijn pik , en de verkoopster hield mijn pik goed in de gaten. Ik fluisterde naar Petra dit kan niet ,en zij stopte. Petra vroeg aan de verdoofde verkoopster of zij het haakje van de bh los wilde doen en trok haar bh en string uit waar de verkoopster bij was. Nu was de situatie wel vreemd Petra naakt en ik stond daar met mijn broek op de enkels en een stijfe pik en een onbekende verkoopster.

De verkoopster pakte het setje ,en keek nog een keer naar mijn pik en verliet het hokje. Petra erkende af ,en we gingen naar haar huis. Petra vroeg of ik nog een keer kijken wilde of het setje goed paste. Zij ging de slaapkamer in en even later stond ze daar weer. Ik kon mij niet beheersen en kuste haar en trok haar string uit, Petra knoopte mijn broek los en even later lagen we naakt op de vloer in de kamer. Petra pakte mijn pik en begon te likken aan mijn eikel, haar kale kutje lag boven op mijn mond. Mijn tong ging langzaam langs haar lipjes die steeds natter werden. Petra nam mijn pik nu in haar mond en ging op en neer en zoog er langzaam aan. Zij draaide zich om en kwam met haar kutje op mijn pik zitten. Wat was haar kutje strak, en heel voorzichtig manoeuvreerde zei mijn pik naar binnen. Een paar diepe zuchten en zij viel voor over en ging langzaam op en neer ik voelde dat mijn eikel bijna werd plat gedrukt in haar kutje. Haar natte lipjes voelde ik langs mijn ballen gaan, tot ik haar kutspieren voelde aan spannen en veel vocht over ballen voelde stromen gevolgd door een luide gil. Tegelijk voelde ik de sperma uit mijn pik in haar spuiten. Petra gaf mij een dikke kus en bedankte mij.

Een paar weken later was Petra bij ons op de koffie, en Marieke vertelde dat zij eigenlijk wel iemand zou willen die 1 morgen in de week het werk in huis een beetje deed. Ik zat erbij en zei dat geen bezwaar was. Waarop Petra weer zei :dat wil ik wel doen ,zo druk heb ik het ook nog niet’. Het leek mij ook een prima idee ,ze spraken af op de woensdagmorgen. Ik vertelde nog wel dat ze dan we 2 keer in de 10 weken rustig moest aan doen want dan sliep ik na de nachtdienst.