Op naar de hoeren, zoveel neuken als u wilt!

Naar de hoeren gaar (hoerenlopen) voor veel mannen is het gepaard met schaamte. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 80 procent, wat? Ja, 80% die regelmatig betalen voor seks een vragenlijst invullen over de redenen daarvoor. Zes van de mannen waren ook bereid zich door haar te laten interviewen over hun prostitueebezoek.

Wat gebeurt er toch achter die rode gordijnen?

Volgens de hoerenlopers blijkt uit de antwoorden van de mannen dat ze zich veelal schamen voor hun hoerenbezoek. Ze vertellen het aan vrijwel niemand, zelfs niet aan hun beste vrienden. Ze doen het in het geheim en vaak ook hebben ze gewoon een relatie. Het zijn vaak zelfs “opvallend normale mannen die effe ketsen bij de hoertjes”.

Die mannen hebben in verreweg de meeste gevallen een vriendin of vrouw, van wie ze ook erg zeggen te houden. Vaak zijn ze echter niet tevreden over hun seksleven en is het prostitueebezoek een uitlaatklep daarvoor. Naar een hoer gaan is voor deze mannen dan een voor hen eenvoudige manier om seks te hebben met een vrouw, omdat masturbatie ze te weinig plezier geeft.

De meeste mannen is het dus hele een normale redenen om naar een hoer te gaan. De meesten gaven ook aan bereid te zijn te helpen om misstanden in de prostitutie aan te pakken. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van een anonieme tiplijn waar melding gemaakt kan worden van gedwongen prostitutie, minderjarige prostituees en andere zaken die volgens de hoerenlopers niet kloppen.

 

Overigens wordt een bezoekje aan de hoeren steeds goedkoper, kom mannen spring van die bank en en ga hoerenlopen