Ik ben een jongen van 29 jaar en geil ontzettend op mijn tante die 56 is. Ze is getrouwd en heeft twee kinderen die niet meer thuis wonen. Vroeger al toen ik een jaar of 14 was, begon ik te geilen op die tante. Ik trok me toen voor het eerst af en als ik dan trok dan had ik steeds die tante in gedachten. Jarenlang doe ik dat eigenlijk al. Maar nog nooit heb ik d’r mogen neuken.

Ze ziet er goed uit: Mooie strakke kont, mooie borsten en de benen zien er ook prima uit. Ze heeft ook vaak geile opmerkingen. Waarom ze dat doet dat weet ik niet. Ik kan het niet begrijpen dat ze nog steeds bij haar echtgenoot is. Die man is niet knap en heeft geen uitstraling. Deze tante van me verdient beter en kan volgens mij door heel veel mannen gedekt worden. Zeker door mij!

Jarenlang geil ik dus al op haar en nu zo’n 15 jaar later dacht ik dat mijn droom werkelijkheid is geworden: Ik ging met de auto naar mijn tante, omdat mijn moeder daar ook op bezoek was. Ik wilde wat bijkletsen. Mijn oom was er niet en mijn moeder ging na een half uur naar huis. Tante zag er prima uit. Ze zat aan tafel met een kop koffie en natuurlijk haar sigaret die ze altijd rookt. Windt me wel op ook.

Ik kwam binnen en ze groette meteen: ‘Hoi Hans’. Mijn moeder ook. Ze vroegen hoe het ging en ik zei dat het goed ging. Na een tijdje gepraat te hebben ging mijn moeder naar huis en mijn tante die er eigenlijk niet zo lekker uitzag, want ze had een joggingbroek aan met een vies shirt. Ze vroeg of ik het erg vond dat ze zich even ging douchen. Ik zei dat ik dat niet erg vond. Ik zie er niet uit, zei ze. Kan inderdaad beter zei ik nog. Ze ging zich douchen en ik zag mijn kans schoon. Ik wachtte en keek rond of er verder echt niemand was en ging voor de douchedeur staan, pakte mijn leuter uit mijn broek en begon mijn ballen te voelen en daarna lekker te rukken. Omdat ik niet kon horen of er iemand aankwam door de straal van de douche, schrok ik me kapot toen mijn tante ineens de deur opendeed. Ik probeerde slim te zijn door me in een keer om te draaien, maar omdat ze doorhad dat ik daar stond te rukken schoot haar handdoek van haar middel en stond ze naakt voor me.

‘Zozo, aan het rukken neefje’? ‘Pardon???’ Dat was slechts mijn antwoord. ‘Ik had je wel door jongen. Ik moest even iets pakken, maar zag meteen dat je daar met je hand in je broek stond. Dat omdraaien hielp niet hoor’. Ze vroeg me wat ik hierop te zeggen had. Ik zei dat het me heel erg speet. Meer kon ik niet kwijt. Had niet de lef om te zeggen dat ze me vreselijk opwond. ‘Wind ik je op’?, zei ze. ‘Ik deed helemaal niets’, zei ik nog. ‘Vreemd dat je het niet toegeeft jongen. Je zult dan wel niets met me willen’. Toen dacht ik na en dacht ik van wat ben ik dom. Ik besloot toch wat toe te geven en zei: ‘Ok sorry, ik geil enorm op u tante en wil niets liever dan u naakt zien’. ‘Nou dat zie je dus nu en wat vind je van me’? ‘U ziet er geweldig uit’. Ze bedankte me en zei dat ik me maar moest uitkleden. Ik deed het graag. Mijn leuter was enorm groot. Ze keek echt vol smart en zei ook: ‘Dat is een grote zeg…niet verkeerd jongen’. Ze zei dat ze enorm van grote pikken hield, maar dat ik het niet verdien dat ik verwend zou worden. Ik wist niet wat ze bedoelde en gaf dat ook aan.

Daar stonden we dan beide poedelnaakt. Tante zei: ‘Kom maar over mijn knieën en ga liggen’. Ik begreep het al en de rapen waren dus gaar. Geen sex dacht ik en ik zou niet worden afgetrokken door die geile handen van d’r en ook zou ik d’r zwoele mondje niet mogen voelen om die leuter van me. Nee, ik zou worden gestraft.

Toen ik op d’r knieën lag begon ze me te slaan met haar handen. Eerst zachtjes en daarna hard. Ik moest tellen. Eerst 10 keer, dan 20 keer en uiteindelijk bevool ze me te tellen totdat ze geen zin meer had…uiteindelijk zaten we op 137 slagen! Mijn billen waren vuurrood en het deed ontzettend pijn. Toen ze ermee klaar was, zei ze: ‘Lekker he vuile schoft’? ‘Ja, tante dank u’, zei ik. Ik dacht dat we klaar waren, maar niks. Ze pakte een kaars, maakt mijn poepgat nat en stak die kaars erin en ging me daarmee neuken…het was erg lekker maar deed af en toe ook flink pijn. Toen dit klaar was, mocht ik me aftrekken en moest ik mijn eigen sperma drinken. Wat een straf!!!

Toch was dit een droom en was het geen werkelijkheid.