Hun droomhuis hadden ze noodgedwongen moeten verkopen. Met verlies. Niet dat je heel veel medelijden met dit stel hoefde te hebben: drie hoog achter betekende in hun geval een riant appartement in een van de meest gewilde delen van de stad. Maar goed, voor een power couple van hun kaliber was het beslist een stap terug geweest. Desalniettemin zag ze er fantastisch uit. Alles aan haar leek voller, ronder, zachter. Ze ziet eruit als sex on legs schoot het door mijn hoofd.

‘Kijk eens wie er een bezig bijtje is geweest. Jij hebt gescoord!’ Ik hoefde het niet eens te vragen. In kende mijn carrière beluste vriendin lang genoeg om te weten dat niets haar zo kon doen opbloeien als het vooruitzicht op meer werk en meer geld op de rekening.

‘Oh, nou en of! Maar niet op de manier die jij denkt!’ zegt ze zelfvoldaan als een kat die net een muis aan de voeten van haar baasje heeft gepresenteerd. Kut, een kerel, denk ik gealarmeerd. Een half jaar geleden zaten zij en echtgenoot D. nog middenin de financiële shit. De afhandeling had hen vele slapeloze nachten, heftige conflicten en begrijpelijkerwijs enkele grote materiële offers gekost, maar ze waren er, zo dacht ik althans, sterker dan ooit uit gekomen.

Niet dat ik het niet zou kunnen begrijpen als S. op een moment waarop haar tot dan toe met rozenblaadjes bestrooide levenspad, opeens een scherpe bocht neemt naar Reality Street, plotseling vatbaar zou blijken voor een portie pretpik. Maar in hemelsnaam: zij en D. waren al langer samen dan Bert en Ernie en als koppel onverslaanbaar. Ze waren de Posh & Becks van onze vriendenkring. Dat zou ze toch niet op het spel te zetten, toch?

Ze buigt zich samenzweerderig voorover, me hierbij een blik gunnend op haar opgezwollen tepels die als overrijpe aardbeien over haar peek-a-boo bh puilen. Dat is gek, flitst het door me heen, het is me nooit opgevallen dat ze zulke fantastische tieten heeft. ‘Je zult het niet geloven, maar ik heb sinds kort de meest ordinaire, vuige seks van mijn leven. En weet je wat?’ zegt ze terwijl haar stem overslaat van de opwinding. ‘I’m loving it! Oraal, anaal, ik kan er geen genoeg van krijgen,’ kraait ze heftig met haar bovenlijf schuddend, waardoor haar sappige borsten, bezwerend voor mijn neus heen en weer bungelen. ‘Ik loop de godganselijke dag rond met een natte, vragende poes, ik lijk wel een onverzadigbare tramp. Maar wat ik je eigenlijk wilde vertellen: ik ben zwanger!’

Geschokt staar ik haar aan. Niet alleen neemt mijn voor haar carrière levende vriendin plotseling woorden als anaal in haar mond en heeft ze een ordinaire minnaar, ze heeft zich ook nog door hem laten bezwangeren! Het moet verdomme niet veel gekker worden.

‘Nou kijk niet zo geschokt! Ik dacht dat je blij voor me zou zijn,’ zegt ze gekwetst. ‘Eh ja sorry lieverd, je weet, ik ben de eerste om vuige seks te omarmen, maar dit is een beetje veel allemaal. Hoe moet het dan met D.? Ga je het hem vertellen?’

Als door een bij gestoken kijkt ze op. ‘Hoe bedoel je “ga je het hem vertellen”? Wat denk je zelf! Het is zijn kind!’ ‘Maar hoe kun je dat zeker weten?’ En terwijl ik het zeg realiseer ik me dat ik er helemaal naast zat.  Er is geen minnaar! Degene met wie S. Ineens ordinaire, vuige seks heeft is haar bloedeigen echtgenoot.’

‘Oh Yana, verschrikkelijke freakshow die je bent,’ zegt ze gelukkig wel lachend. ‘Die dirty mind van jou gaat je nog eens opbreken! Maar goed, we stonden vast ook niet te boek als een enorm geil stel.’ Dat is nog zwakjes uitgedrukt, ze stonden te boek als stel dat slechts heet werd van cijfers, maar dit lijkt me niet het moment dat te vertellen. ‘Maar hoe?’ pruil ik. ‘Minder werk, minder druk, meer tijd voor elkaar en terug naar de basis!’ zegt ze schouderophalend. ‘Vergeet die saaie vakantieseks op vijfsterren resorts op Bali. Geen geforceerde ‘date nights’ meer, waarop je na het tafelen toch te vol zit om ook nog maar iets in je mond te stoppen. Tegenwoordig neuken we als budgetloze tieners; hoe, waar en wanneer we daar zin in hebben en dat is vaak kan ik je vertellen. Helemaal nu die zwangerschapshormonen door mijn lijf gieren. Ik heb me nog nooit zo vrouwelijk en sexy gevoeld.’

En dat is ze ook. Ik moet op mijn handen gaat zitten om de neiging onderdrukken een hand in haar broek te steken en zachtjes haar vragende, natte poesje te strelen. ‘En heb je deze al gezien? Hoe vind je die? zegt ze terwijl ze prompt haar jurk opzij trekt en de meest verrukkelijke borsten ever onder mijn neus duwt.