In een nieuw op te richten café in Londen kunnen mannen binnenkort genieten van een pijpbeurt terwijl ze een kopje koffie aan het drinken zijn. Het Fellatio Café biedt namelijk oraal genot plus een bakje koffie aan voor een luttele 58 euro. De koffie zal worden geschonken door serveersters, terwijl dames van lichte zeden ondertussen voor het genot beneden de gordel zullen zorgen.

Er moeten nog wel enkele hordes worden genomen voordat het Fellatio Café zijn deuren mag gaan openen, maar oprichter Bradley Charvet zegt veel vertrouwen te hebben in een goede afloop. Hij hoopt al halverwege van 2018 de deuren van zijn Fellatio Café te kunnen openen. Een locatie heeft hij al op het oog, het café moest pal naast het Hilton hotel komen te liggen.

Londen krijgt daarmee niet de Europese primeur, want al in december van dit jaar opent er een vergelijkbaar concept in Genève. Beide initiatieven vinden hun inspiratie in Thailand. Daar zijn koffiezaakjes waar ook een pijpbeurt kan worden besteld inmiddels een groot succes.

Als het eerste Fellatio Café een succes wordt zegt Charvet snel meerdere filialen te willen openen in de rest van het land. Door in de behoeften van zoveel mogelijk verschillende mannen te voorzien hoopt hij dat zijn Fellatio Café snel een begrip zal worden bij veel mannen. Zo kun je bijvoorbeeld ook in een afgesloten ruimte terecht – een zogenaamde shy booth – zodat niemand hoeft te weten dat je koffieverslaafd bent.