We-Vibe 4 (G-spot stimulator) is abosluut dé spannendste partnervibrator, maar is wel kwetsbaar voor hackers

 

Hackers zijn erin geslaagd de op afstand bestuurbare We-Vibe 4 Plus vibrator te hacken. De app die met de seksspeeltjes wordt meegeleverd is namelijk niet goed beveiligd en daardoor is het seksspeeltje te bedienen door iemand die contact met de app weet te leggen.

De We-Vibe 4 Plus (G-spot stimulator) is een vibrator die je door iemand anders, bijvoorbeeld je vaste partner, via internet kunt laten bedienen. Het seksspeeltje is daardoor ideaal voor mensen met een langeafstandsrelatie die ook met elkaar willen genieten tijdens momenten dat ze niet bij elkaar zijn. Je kunt deze seksspeeltje bijvoorbeeld op afstand aan- en uitzetten maar ook de snelheid van de trillingen aanpassen.

Nu hackers weten hoe je op de verbinding tussen twee geliefden kunt inbreken hebben ze zicht op hoe vaak het speeltje wordt gebruikt. Maar dat niet alleen, ze kunnen de werking ervan ook beïnvloeden. Als de We-Vibe 4 (G-spot stimulator) aan staat en de app actief is kunnen ze bijvoorbeeld de intensiteit van de trillingen wijzigen.

De hackers deden hun bevindingen uit de doeken op een conferentie voor hackers. Ze maken zich zorgen om het gebrek aan beveiliging van veel nieuwe toepassingen. Steeds vaker worden apparaten met internet verbonden, waarbij volgens de hackers de beveiliging vaak de sluitpost van de begroting is. Hier zou veel meer aandacht en geld aan besteed moeten worden vinden ze, met name bij apparaten die zo dicht bij de lichamelijke integriteit van de gebruiker komen (zoals bijvoorbeeld een vibrator). Zoek je een veilig en spannend seksspeeltjes surf dan eens naar SexShop Desire (TIP)