Veel mannen dromen wel eens van een one-night stand met een wildvreemde vrouw. Ook bij de moderne vrouwen behoort een losbandige nacht wel eens tot het behoeftenpakket. Bedenk echter vooraf wat de gevolgen van zulke flirten kan zijn. Als je een hechte vaste relatie hebt, kan enkele uurtjes plezier ernstige gevolgen hebben. Als je toch zin hebt, of single bent, kun je alvast eerst deze tips lezen. (dit artikel is wel geschreven door en voor mannen)

One Night Stand: TIP 1 zoek iets realistisch

Niet iedereen staat te popelen voor een one-night stand. Je moet je eerst een idee vormen van de haalbaarheid van je doelwit. Een eerste mogelijkheid is de op de toog dansende seksbom die het ene glas na het andere achteroverkapt. Helaas zul je hier heel wat concurrentie moeten aftroeven en bovendien hebben wilde waters zelden diepe gronden. Beter is misschien haar vriendien, die ook wat aandacht wil. Begin er wat losjes mee te praten, dansen of flirten. Geef zeker niet de indruk dat je haar wilt gebruiken om haar vriendin te leren kennen.

One Night Stand: TIP 2 Win haar vertrouwen

Nu dat je iemand gekozen hebt, moet je haar laten geloven dat je een eerlijk figuur bent. Vertel haar enkele gerusstellende dingen en probeer haar uit te leggen dat je oude gluiperd bent. De beste manier waarop je dit kunt aanpakken is praten over ‘vrouwenstuff‘, zoals je deftige job, je familie, je (goede) vrienden…

One Night Stand: TIP 3 Geef haar alle aandacht

Nu je haar aandacht gewonnen hebt, is het tijd om te tonen dat je geïnteresseerd bent in haar. Babbel niet te veel over jezelf, anders denkt ze misschien dat je een zelfvolmaakte versierder bent. Kruip wat dichter bij haar, streel haar op een lieve manier en babbel over iets dat haar intresseerd. Laat haar ook denken dat je volledig gefascineerd bent van wat ze zegt. Vraag haar ook niet droogweg wat haar hobby’s zijn, zoek iets waar je ook iets van afweet. Het klinkt niet geloofwaardig als je dolenthousiast voorstelt om samen te gaan bloemschikken.

One Night Stand: TIP 4 Bereid haar voor op het afscheid!

Indien je geen zin hebt in een vaste relatie, maak haar dan nog voor je aan de daad begint duidelijk dat ieder achteraf zijn eigen weg op zal gaan. Je kunt bijvoorbeeld zeggen dat je met een enorm druk project bezig bent, of dat je haar wel erg sexy vindt, of dat je overmorgen op reis vertrekt. Zeg erbij dat je dat sexy meisje echt wel beter had willen leren kennen, maar dat de omstandigheden het niet toelaten. In het beste geval, wil ze ook niets meer en kan je gewoon open kaart spelen. Er zijn steeds meer vrouwen die hun vreselijke lusten eens willen voeden. Geef haar wel het gevoel dat het iets speciaal is voor jou, en dat je dit zeker niet met iedereen doet. Wat je ook zegt, maak het haar duidelijk voor de daad, anders zal ze zich gebruikt voelen.

One Night Stand: TIP 5 Let’s go!

Als er iets is dat je niet mag toelaten, is dat ze de hele situatie gaat analyseren. Smeed dus het ijzer als ze heet is. Als ze honger heeft, stel voor iets te gaan eten. Is het te druk, stel haar voor ergens anders naartoe te gaan eten. Kus haar gewoon en vraag haar mee naar huis. Een andere aanpak die ook wel eens lukt, is haar gewoon te overdonderen. Bezie haar als een soort entertainment. Flirt overduidelijk en gedraag je alsof je alles aankunt. (wel op een grappige manier, geen agressie of zelfverheerlijking).