Je Orgasme Uitstellen? Gratis enkele Tips bij het uitstellen van je orgasme.

Ben je een man en op zoek naar tips voor het orgasme uitstellen? Dan ben je echt niet de enige, want het is voor veel stellen een herkenbaar probleem.

Natuurlijk lopen de meningen over wat bij seks “te kort” is sterk uiteen. Dat heeft ook heel veel te maken met de behoeften van zowel de man als de vrouw in kwestie. Het blijkt dat de penetratie door veel stellen schromelijk te worden overdreven. In werkelijkheid duurt het gemiddeld maar een paar minuten. Wanneer je echter de duur van de penetratie telt in seconden of “slagen” dan is het voor beide partners dikwijls geen bevredigende seks. Net zo goed als de vrouw dit vaak niet bevredigend vindt geldt dit ook voor de meeste mannen.

Stellen lossen dit in de regel zelf op, bijvoorbeeld door na de eerste keer klaarkomen na een korte rustpauze een tweede ronde in te lassen. Dat is een prima methode mits de man inderdaad snel weer tot prestaties kan komen na een eerste orgasme. Een hindernis daarbij is vaak niet alleen het lichaam zelf, maar de dip in de opwinding na een orgasme. Dat kan deels ondervangen worden door de seks zo sober mogelijk te houden, ga nou niet als een stijve hark in bed liggen, maar hoe saaier de seks hoe ingetogenere het orgasme, hoe groter de kans dat de man snel weer opgewonden raakt. Ppff mijn vingers worden in tussen moe van al dat getyp, maar we lassen geen pauze in. we gaan verder over het organsme. Veel mannen houden het die tweede keer een stuk langer vol en zo ben je niet alleen langer intiem, maar ook op een bevredigender manier.

Andere koppels kiezen ervoor om zich meer op orale seks te focussen en de penetratie als een kort toetje ‘denk aan een Mona toetje of aan vla flip’ te beschouwen. Eventueel kan de orale seks ook afgewisseld worden met korte momenten van penetratie. Natuurlijk moet je als man dan goed weten wat je vrouw bevredigt en hoe je haar kunt laten genieten. Het laatste stukje richting het orgasme kun je overstappen op penetratie en pogen tegelijk klaar te komen. Dat laatste is altijd een lekkere kers op de taart, veel stellen beschouwen een gelijktijdig orgasme namelijk als sterk emotioneel verbindend. Dat orgasme uitstellen zo goed als het lukt werkt daarbij natuurlijk nog beter.

Helaas geven veel vrouwen namelijk aan dat wanneer de penetratie te kort is om er echt van te kunnen genieten, dit wel echt als een gemis wordt gezien. De pogingen om de penetratieduur op te rekken zijn dan natuurlijk al snel een verantwoordelijkheid van de man. Gelukkig zijn er enkele manieren om dit voor elkaar te krijgen. Vandaag geven we enkele tips die in diverse onderzoeken als behulpzaam zijn aangemerkt.

  • Leer de opbouw van je orgasme te herkennen. Als de man weet wanneer hij in de buurt komt van het “point of no return” kan hij een korte pauze inlassen. Dat werkt bevorderlijk voor het orgasme uitstellen. Het kan daarbij helpen om als man ook veel en lang te masturberen en daarbij telkens richting een climax te gaan zonder daadwerkelijk klaar te komen. Idealiter doe je dit enkele dagen achter elkaar zonder een orgasme te bereiken. Masturbatie is veelal gericht op het orgasme, door het juist als een nieuwe manier te zien waarop je je prestaties kunt verbeteren kun je in korte tijd grote stappen maken. Je mag het jezelf gerust zo moeilijk mogelijk maken. Je zou denken dat je daarmee tijdens de eerstvolgende vrijpartij eerder zult klaarkomen, maar dit is in veel gevallen niet zo. Het is in elk geval het proberen waard!
  • Zoek het beste standje waarbij je als man de minste stimulatie van je penis voelt. Dit kan voor elke man verschillend zijn. Zo kun je bijvoorbeeld als je zelf “bovenop” zit alle controle houden en terugtrekken als je voelt dat je klaar zult komen. Aan de andere kant blijken mannen daarbij hun lichaam soms teveel aan te spannen en juist dat kan een orgasme versnellen. Voor die mannen kan het juist een uitkomst zijn om op bed te gaan liggen en hun vrouw bovenop te laten zitten. Daarbij kun je dan als man veel meer ontspannen en zo het orgasme uitstellen.
  • Kweek meer zelfvertrouwen. Voor veel mannen heeft het langer volhouden in bed te maken met zelfvertrouwen. Onzekerheid tussen de lakens zorgt er al snel voor dat je elk gevoel in je penis associeert met een naderend orgasme. En net zoals je altijd aan een roze olifant zult denken wanneer je dat wordt verboden, wordt de kans dat je klaarkomt ook groter als je dat maar voor ogen blijft houden. Hoe ontevreden je ook bent over je eigen prestaties, doem denken en jezelf als minderwaardig gaan beschouwen helpt niet. Het kan alleen maar tegen je werken. Met het verbeteren van je prestaties zal ook je zelfvertrouwen toenemen en daardoor kun je ook weer grote stappen maken in korte tijd. En als het dan een keertje niet lukt, omdat je moe bent of omdat het simpelweg te lekker is, dan hoeft dat niets te zeggen over een volgende keer. Probeer je dus daar ook niet te slecht over te voelen. Het orgasme uitstellen gaat met de bekende twee stappen vooruit en weer eentje terug!
  • Wissel veel van tempo en bouw rustig op. De meeste mannen hebben een ideale snelheid waarmee ze stoten om het meeste te voelen en dus het snelste klaar te komen. Hoe meer je op die snelheid blijft zitten, des te groter is de kans dat je te snel zult klaarkomen. Bouw het dus rustig op en. Penetreer eerst en kom tot rust. Zorg dat je in haar kunt blijven zitten tot het gevoel weer weg ebt. Ga dan pas beginnen met langzaam bewegen tot ook dat gevoel weer went. Ook dit vergroot je zelfvertrouwen, omdat je meer controle krijgt over het gevoel in je penis en dus ook over je orgasme.
  • Wanneer je alles hebt geprobeerd en toch nog veel te vroeg klaarkomt dan kun je ook nog opteren voor bepaalde middeltjes zoals crèmes die je eikel ongevoelig maken en zo het orgasme uitstellen. We zouden adviseren dat echt als een laatste redmiddel te zien, tenslotte wil je ook als man van seks kunnen genieten.
  • We raden het in elk geval ten zeerste af om pillen te komen waarmee je je orgasme uit zou kunnen stellen. Die hebben meestal geen tot weinig effect en je weet – vooral als je de pillen via internet koopt – nooit precies wat er allemaal in zit. Je kunt dan beter eens naar de huisarts stappen, want soms heeft te vroeg klaarkomen ook een lichamelijke oorzaak.

 

Voor alle tips (behalve die over het masturberen) geldt natuurlijk dat je het geluk moet hebben een begripvolle partner te hebben die zelf bereid is met je mee te bewegen in je pogingen om de penetratie te verlengen. Het orgasme uitstellen is in de ideale situatie een leuk project van jullie beiden.

 

Heren, Try it Out! Surf naar Sex-Films.nl en bekijk gratis sexfilms. Sex-Films.nl de plek waar je echt aan je trekken komt 

 

Wanneer dat goed zit kun je vaak veel verder komen dan je van tevoren had gedacht. Alvast veel succes (en plezier!)