Mannen vinden seks lekkerder met vrouwen die hun schaamhaar scheren.

 

Dat zou blijken uit een onderzoek van – hoe kan het ook anders – mesjesfabrikant Wilkinson Sword. Zij vroegen een selecte groep van 200 mannen en vrouwen naar hun ervaringen in bed. Daaruit bleek dat met name mannen vonden dat seks met een geschoren vrouw het lekkerste was. Meer dan 75% van de ondervraagde mannen zei een geschoren venusheuvel bij de vrouw te prefereren. Zo hebben ze bijvoorbeeld het gevoel dat vrouwen die hun schaamhaar scheren betere prestaties leveren tussen de lakens.

Vrouwen blijken zelf ook liever met een netjes geschoren venusheuvel rond te lopen. Of de vrouw wel of niet seksueel actief is maakt daarbij weinig uit. De grootste drijfveer voor vrouwen om hun schaamstreek te scheren is de betere hygiene. Slechts 7% van de ondervraagde vrouwen zegt zich minder vaak of juist helemaal niet te scheren wanneer ze geen partner hebben.

Ook vrouwen vinden het fijn wanneer de man zijn schaamhaar netjes bijhoudt. Volledig scheren is daarbij voor veel vrouwen niet strikt noodzakelijk, maar netjes trimmen is voor velen wel een vereiste voor prettige seks. Vooral bij het geven van orale seks wordt een goed verzorgde schaamstreek door zowel mannen als vrouwen erg op prijs gesteld.