Schaamhaar scheren, trimmen en stylen

 

Ingezonden: Mijn schaamhaar scheren, trimmen en stylen is tegenwoordig heel normaal. Been- en okselhaar verwijderen deed ik altijd al maar nu wil ik geen schaamhaar meer ik wil mezelf kaal scheren.

Ongeveer 55 procent van de vrouwen is kaal geschoren en ongeveer 30 procent van de mannen. De meeste doen dit ontharingsritueel onder de douche. Ze doen dit omdat het verzorgder voelt, het mooi of sexy is of omdat ze zich dan zelfverzekerder voelen. Voor zowel vrouwen als mannen is het steeds belangrijker om de schaamstreek goed te verzorgen. Het is schoner, hygiënischer én veel mensen vinden het mooier.

Ik heb zelf wel eens een driehoek gehad en een streepje schaamhaar

Ik knip mijn schaamhaar eerst kort en begin dan voorzichtig met scheren. Ik heb nogal grote schaamlippen en die voelen zacht aan als ik ze aanraak met mijn vingers. Ik concentreer me op het scheren en werk langzaam naar het doel een glad, naakt spleetje.

Door de vele aanrakingen van mijn vingers raak ik opgewonden van het kaal scheren van mijn vagina. Zo lekker kaal geschoren nu nog even insmeren met wat zachte crême tegen het irriteren. Met mijn vingers verdeel ik de crême over haar mijn venusheuvel en de binnenkant van mijn benen en dijen, waant daar is ook alles glad geschoren. Tijdens het inwrijven glijd mijn vinger wel eens naar binnen en voel ik een warme gloed. Ik moet even ontspannen ik moet even klaarkomen nu ik zo’n glad, naakt spleetje heb.

Ik ben heel geil geworden door het schaamhaar scheren.