Erotiek en sensuele seks een lekkere vrijpartij

 

Seks op de keukentafel. Erotiek en sensuele seks, ik voel me fris en vrij vandaag en voel een warme tinteling in mijn onderbuik, dat betekend maar een ding, ik ben opgewonden. Ik streel met mijn vingers langs mijn borsten en over mijn tepels. Ik heb het geheime verlangen dat iemand me nu staat te begluren, daar raak ik opgewonden van.

Ik heb zin in een lekkere vrijpartij in de buitenlucht, het gevoel dat ik dan elk moment betrapt kan worden. Maar dat is vandaag niet het geval. Een vreemde man komt in mijn huis en drukt me achterover op de keukentafel een beetje cliché, maar seks op de keukentafel is geil. Normaal eet ik hier maar vandaag wil ik er op genomen worden door deze vreemde man. Ik wil niet meer knuffelen ik wil seks op de keukentafel.

Hij duwt me achterover een beetje grof en spreid mijn benen. Hij kust mijn vagina door mijn slipje heen, ik druk zijn hoofd harden tegen mijn poes, ohh wat geil. Hij trekt mijn slipje uit en ik spreid mijn benen maximaal, hij kijkt me aan en lacht. Hij begint te likken, zalig hard en dan weer zacht ik voel mijn orgasme opborrelen, dit is heftig, dit is intens. Ik schreeuw het uit als hij hard en bruut bij me binnendringt, wat een geile seks op de keukentafel