Sex on the beach

We liepen samen over het strand op een warme zomeravond. We gingen zitten en hij masseerde mijn schouders ik genoot en ontspande volledig. Ik draaide me om en kuste hem vol op zijn mond. Zijn hand gleed onder mijn truitje en zachtjes masseerde hij mijn borsten en tepels! Ik kreunde van genot en kon voelen dat hij ook opgewonden was en zijn lul was stijf geworden, die voelde ik door zijn broek heen tegen me aanduwen. Ik duwde hem op de grond en trok zijn tshirt uit en kuste zijn lichaam, hete geil kusjes tot op zijn onderbuik. Ik trok zijn broek uit en voelde met mijn hand over zijn short, wat een lekkere harde lul. Zijn eikel stak boven zijn short uit, ik raakte die aan gaf hem een zacht kusje.

En vervolgens een lief likje ik trok zijn short naar beneden en nam hem diep in mijn mond tot ik niet meer verder kon. Ik begon hem nu heel langzaam en met veel speeksel te pijpen. Ik hoorde hem kreunen. Ik trok hem af met een strakke hand en nam een voor zijn ballen in mijn mond en zoog eraan.

Wat heerlijk om hem te laten genieten, ondertussen had hij mijn rokje omhoog getrokken en ik voelde zijn vingers in mijn slipje. Ik spreiden mijn benen en bleef spelen met zijn harde lul terwijl hij mij vingerde. We draaide een beetje en we lagen in standje 69 hij likte mijn poesje en kontgaatje en ik zijn ballen en harde lul. We genoten van elkaar.

Ik voelde hem verstijven en luid kreunend kwam hij in mijn mond klaar. Op het zelfde moment kreeg ik een orgasme en bleef als een wilde al kreunend aan zijn pik zuigen. Ik zoog hem helemaal leeg. Ik ging op hem liggen ik wilde meer ik wilde hem in mij voelen en de hele nacht met wilde seks op het strand hebben. Zand aan mijn billen, pure erotiek en opwinden.