Veel mensen komen naar ons toe omdat ze meer willen weten over seksstandjes, je wil natuurlijk wel variatie in je seksleven! We zullen elke week proberen een nieuw seksstandje introduceren, zodat er in het weekend druk kan worden gespeelt!

Deze week: Lap Limbo

Instructies

De man zit op een stoel en heeft een kussen onder z’n knieën, hierdoor komen deze iets omhoog. De vrouw gaat hier langzaam op zitten en plaatst zichzelf in de driehoek die z’n schoot vormt. De vrouw leunt naar achteren zodat ze rust op zijn heupen die wat hoger zijn door het kussen. De vrouw buigt haar knieën en plaatst haar enkels over zijn schouders zodat deze rusten op de achterkant van de stoel. De man pakt haar heupen wanneer hij in haar gaat, de vrouw begint te schomelen door haar voeten te bewegen richting de leuning van de stoel terwijl de man ’stoot’ door haar heupen naar zich toe te trekken.

Waarom dit geweldig is

De beloning van dit standje is op de eerste plaats het genot van elkaar zien. De man ziet de vrouw in zijn schoot met haar benen wijd, hij ziet de vrouw in het geheel en kan gemakkelijk bij de borsten, buik en tussen haar benen. Al het licht aanraken zal het intensief en sensueel maken, een langzame opbouw mede door de minimale beweging.

Tip voor de vrouw

Aangezien de vrouw in geheel controle is van de hoek en diepte waarmee de man penetreerd, kan zij de penis richting haar navel wijzen richting de G-Spot! Ze wordt zijn gids en beweegt haar lichaam om hem door zich heen te leiden en samen tot een intensief climax te komen.