Ik werd wakker toen het al lang licht was. Ik lag naakt met mijn vrouw en haar moeder in bed. Zachtjes stapte ik uit bed, trok een sportbroek aan en liep de trap af naar de badkamer. Vervolgens naar de begane grond voor koffie. Man wat een teringzooi in de kamer, overal lagen badjassen, nachthemden en rollen pleepapier. Ik besloot eerst maar eens de boel een beetje aan kant te maken. Ik zette drie koppen koffie en nam deze mee naar zolder. Beide vrouwen lagen nog in diepe slaap. Ik trok mijn sportbroek uit en kroop naast mijn vrouw in bed. Ik knabbelde wat aan haar nek en masseerde haar tepels. Ze rekte zich loom uit en ik bracht mijn hand naar beneden zodat ik haar lekker kon vingeren. Het duurde niet lang of ze lag al weer zachtjes te kreunen. Maartje, mijn schoonmoeder, werd wakker van het gekreun van haar dochter. Moniek merkte dat haar moeder een beetje verbaasd om zich heen keek, niet zo heel gek, ze werd in ons bed wakker en niet in haar eigen bed, en de alcohol vloeide rijkelijk gisteravond.

“Goedemorgen moeders, lekker geslapen?” vroeg ik Maartje. Maartje keek me even verbluft aan en zei, “ik heb lekker geslapen, maar wat er gisteren is gebeurd, en zo, dat is niet goed hoor, ik ben jullie moeder en schoonmoeder, ik schaam me rot!” “Mam, je lustte er gisteren wel pap van, ga nu niet zeggen dat je er niet van genoten hebt,” antwoordde Moniek. “Je vond het toch wel lekker?” ”Ja, ik vond het heerlijk, en daar schaam ik me nu voor. Ik heb me in alle gaten door mijn schoonzoon laten neuken en ik heb me klaar laten vingeren door mijn bloedeigen dochter.” “Maham, doe niet zo raar, jij vond het heerlijk, ik vond het heerlijk, Chris vond het heerlijk, wat zeur je nou, we hebben toch niemand kwaad gedaan.” “Ik weet het niet, wat moet Ilse wel niet van haar moeder denken als ze erachter komt. Het voel niet goed.” “Het enige wat Ilse wil, als ze erachter komt, is meedoen, die is net zo hitsig als jij en ik mam,” reageerde Moniek, als altijd haar botte zelf “Weet je wat mam, je moet het maar lekker zelf weten,” zei Moniek en ze draaide zich om en nam mijn half stijve penis in haar mond. Ze werkte zich zodanig bovenop me dat ik haar lekker kon beffen. We lagen elkaar in een heerlijk standje 69 te verwennen, terwijl mijn verbouwereerde schoonmoeder naakt naast ons in bed lag. “Jezus, jullie lijken wel een stel konijnen,” zei ze. “Kom op mam, doe gewoon mee,” en het duurde niet lang of ik voelde de hand van mijn schoonmoeder om mijn zak heen. Ze lag heerlijk mijn ballen te kneden, terwijl Moniek mij pijpte. “Nu jij mam,” zei Moniek terwijl zij en Maartje van plek verwisselden. Ik stak mijn tong in de heerlijke kut van mijn schoonmoeder en merkte dat ook zij alweer zeiknat was. Maartje presteerde het weer om de volle negentien centimeter tot achterin haar keel te krijgen. Ik voelde mijn ballen samentrekken en haalde mijn snikkel uit Maartjes mond. “Even rustig,” zei ik.

Ik ging op mijn rug liggen en trok Moniek bovenop me. Ik stak mijn leuter diep in mijn vrouws zeiknatte grot en pompte haar langzaam naar haar hoogtepunt. Mijn schoonmoeder hield met één hand mijn zak vast en met de andere wreef ze langzaam in de bilnaad van Moniek. Ik voelde de kut van Moniek verkrampen en al snel kwam mijn vrouw weer luidruchtig klaar. Ik hield het ook niet meer, ik trok mijn leuter terug en spoot een flinke lading zaad over Monieks kont. “Krijgen jullie er nooit genoeg van?” vroeg mijn verbouwereerde schoonmoeder. “Nee hoor,” zei ik. En ik draaide Maartje op haar rug, deed haar knieën omhoog en stak twee vingers in haar pruim. Ik bewerkte zo met één hand haar g-spot en met de andere bewerkte ik haar inmiddels flink opgezwollen klit. “Stop, stop, ik moet piesen,” riep mijn schoonmoeder. Natuurlijk stopte ik niet. “Laat maar lekker gaan,” zei ik. “Oh nee nee, hmmmpf, ik hou het niet meer oeiii,” en met een luide kreet spoot mijn schoonmoeder een flinke laag geil uit haar kut. “Mijn god, ik kom ik kom, ” riep ze en spuitend en plassend kwam ze heerlijk klaar. We lagen even roerloos naast elkaar. Ik lag tussen moeder en dochter in en Moniek lag een beetje met mijn half stijve pik te spelen. Opeens richtte ze zich op. “Mam, we moeten er wel wat aan doen.” “Waaraan?” vroeg Maartje. “Nou aan die behaarde pruim van jou, het lijkt wel een oerwoud!” “Ik ga toch echt mijn doos niet scheren! Ik kan er geeneens bij,” antwoordde Maartje. “Trouwens jij hebt daar ook een aardige prak!” “Geen probleem, we helpen elkaar, Chris helpt ons allebei en dan hebben we allebei een mooi bijgewerkt mutsje!”

Maartje keek mij lachend aan, “mooi exemplaar hè? Die dochter van mij?” “Kijk mij niet aan, jij hebt die nymfo op de wereld gezet,” zei ik. Dit kwam mij op een flinke kneep in mijn ballen te staan van Moniek. “Hee, ik ben gek op seks, geen nymfomane hoor!” Met pijnlijke ballen liep ik naar beneden om een teiltje warm water, washandjes, handdoeken, scheerschuim en mesjes te halen. Het beddengoed was toch al nat, dus daar moesten we de scheersessie maar even op uitvoeren. Gelukkig hadden we een soort van bekleding om ons matras dat geen vocht doorliet, anders waren we al een paar keer aan een nieuw matras toe geweest.

Ik begon bij Moniek. Die lag rustig op haar rug te wachten op wat komen ging. Haar moeder had gelijk, het was inderdaad een aardige prak wat ze daar had zitten. Ik besloot om mijn elektrisch scheerapparaat erbij te pakken, daar zat zo’n tondeuse op, zodat ik het ergste eerst zo kon weghalen. Nadat ik het zo kort had gekregen met de tondeuse dat ik het kon scheren, pakte ik het washandje en maakte de overgebleven haartjes nat. Ik wreef datzelfde gebied in met scheerzeep en begon te scheren. Al snel was haar venusheuvel helemaal glad. Ook het gebied tussen haar benen en schaamlippen moest er aan beide kanten aan geloven. Uiteindelijk trok ze haar knieën zover op dat ik ook alle haren tussen haar billen en bij haar ster kon weghalen. Ze was nu van onderen helemaal kaal. “Wat een vreemd gezicht,” zei mijn schoonmoeder.

Het was begin jaren tachtig, dus van geschoren schaamstreken hoorde je bijna niet. Doordat Moniek nu helemaal kaal was konden we haar kutje eens goed bekijken. Haar kleine roze schaamlippen stonden een beetje open en we konden haar kietelaar goed zien zitten. Ik kon het niet laten om even met mijn vingers over haar clit te wrijven. “Hmmmm, dit voelt lekker, maar ga eerst mijn moeder maar scheren.” Ik ververste het water, haalde washandjes en verving het scheermes.

Toen ik boven kwam lag ook Maartje rustig op haar rug te wachten op wat komen ging. Zij had echt een oerwoud, zo erg dat er eerst een schaar aan te pas moest komen. Omdat Moniek handiger met een schaar was dan ik, nam zij het knippen voor haar rekening. Ik zag mijn schoonmoeder een beetje schrikken toen Moniek de pluk haar die vlak bij Maartjes klit zat naar voren haalde om af te knippen. Uiteindelijk was ook mijn schoonmoeders doos helemaal kaal en konden Moniek en ik deze eens goed bekijken. Mijn schoonmoeders binnenste schaamlippen staken een stuk naar buiten, als twee lapjes vlees. Bovenin stak ook haar kittelaar naar buiten en we zagen een rood puntje naar voren steken. Ik likte met mijn tong over Maartjes kittelaar heen. “Wil ik ook proeven?” zei ik tegen Moniek. Ze knielde tussen haar moeders benen, stak haar kont in de lucht en begon haar eigen moeder stevig te beffen. Ik ging achter Moniek zitten, spreidde haar billen en likte zachtjes over haar anus. Mijn vingers stak ik in mijn vrouws soppende grot, en daarmee bevochtigde ik haar ster. Ik hield het niet meer en drukte mijn eikel tegen haar anus aan. Centimeter voor centimeter schoof ik mijn staaf in de darmen van Moniek. Langzaam pompend neukte ik haar in d’r reet. Ik zag dat ze moeite had om haar moeder te blijven beffen. Bij ieder keer dat ik hem er helemaal in deed kromde ze grommend haar rug. Omdat ik binnen vierentwintig uur al de nodige keren was klaargekomen kon ik dit wel even volhouden. Na een paar minuten merkte ik dat Moniek het niet meer hield. Ik sloeg mijn arm vanachter om haar kont en wreef met mijn vinger over haar klit. Maartje had inmiddels allebei Monieks tieten in haar hand en kneep stevig in mijn vrouws tepels. Moniek hield het niet meer en kwam gillend klaar. Ik haalde mijn nog fier overeind staande pik uit haar kont. Moniek liet zich opzij vallen en bleef even uithijgen. Ik pakte mijn schoonmoeder bij haar enkels en trok haar naar me toe. “Oh nee, oh god niet meer,” kermde ze, maar ik zag het vocht tussen haar schaamlippen glinsteren. Ik stak mijn leuter in haar natte kaalgeschoren kut en begon haar met lange halen te pompen. Mijn schoonmoeder had haar armen en benen om me heen geslagen en lag me
kermend van genot in mijn schouder te bijten, Haar nagels groeven in mijn rug. Ik voelde mijn leuter tegen haar baarmoeder aankomen. Haar kut pulseerde om mijn staaf heen en ik voelde dat ze, golven geil kutsap spuitend, klaarkwam. Ik was nog niet zo ver, ik liet haar ook niet gaan en naaide onverstoorbaar verder. Ik merkte aan mijn schoonmoeder dat ze klaar bleef komen. “Stop, oh stop, ik kom al weer!”

Ik voelde mijn ballen samenknijpen en ook ik kon het niet langer uitstellen. Met Maartje in een worstelgreep spoot ik hete stralen zaad tegen haar baarmoeder aan. Uiteindelijk liet ik haar los en rolde op mijn rug. Alle drie lagen we met een big smile even bij te komen. Toen ik om me heen keek zag ik twee kaalgeschoren kutjes naast me. Ik besloot om op te staan en maande de dames om ook eens overeind te komen. Mijn schoonmoeder liep moeizaam de trap af. “Gaat het ma?” Ze keek enigszins verbaasd omhoog. “Ik heb nog nooit zo’n pijn in mijn reet en in mijn kut gehad,” zei ze met een lach. Moniek die achter mij aan liep zei, ”nu weet je eens wat ik allemaal te verduren heb!” De rest van de dag bleven we een beetje rondhangen. De werkweek begon weer en Ilse was na een week weer thuis. Die keek wel raar op van haar zus en haar moeder. Deze liepen de hele dag aan hun kruis te krabben omdat het afgeschoren haar weer jeukend begon te groeien.