Toen ik onlangs na mijn werk aankwam in het huis waar ik momenteel woon, keek ik recht tegen het naakte achterlijf van een jongeman. Hij stond aan het aanrecht van de open keuken twee drankjes in te schenken. Hij had mij horen binnenkomen en draaide zich zonder enige schaamte om, mij aldus zicht gevend op alles wat Moeder Natuur hem had gegeven. En wow, dat was nogal wat… Fors gereedschap, een supergave, gebruinde huid, een sportieve surferbody en de looks alsof hij net wakker was. Hij keek mij ontwapenend aan en zei, met de twee glazen in zijn handen: ”Hoi, ik ben Nico.” Blozend staarde ik hem aan. Hoe oud kon deze Nico helemaal zijn? Nog geen 25, schatte ik. En waar had Eva – de vriendin bij wie ik tijdelijk inwoonde – deze boy opgescharreld? Ik was verkocht. Die onschuldige glimlach, die glinsterende ogen, die onbevangen blik… En waarom deed hij op geen enkele manier zijn best zijn edele delen te bedekken? Ach, wat maakte het uit. Ik droomde al weg en stelde me voor hoe ik met deze Nico aan het strand van een Tropisch eiland lag, hoe we naakt in het zand lagen, elkaar onze naakte lichamen gaven, keer op keer… En het beeld bleef me bij, nog lang nadat Nico weer in Eva haar slaapkamer was verdwenen.

Een paar dagen later hadden we weer een van onze beruchte meidenavonden, met de vier meiden van wie ik nog het een en ander kon leren: Eva en haar vriendinnen Miriam, Lena en Tessa. Logisch, dat het onderwerp Jonge Minnaars ter sprake kwam. “Het is gewoon zalig,” zei Eva dolenthousiast terwijl ze haar handen in de lucht stak. “Weet je, zo’n jongen is nog zo heerlijk onbedorven, en speels. Hij kletst ook niet, maar komt meteen in actie. En dan vindt hij het heerlijk om mijn lichaam te verkennen. Je laat hem alles zien en legt uit wat hij kan doen… Ja, en dat doen we dan hè, uren achter mekaar!” Lena herkende het: “Ik weet precies wat je bedoelt! Kennen jullie Tim nog? Die stagiair op kantoor? Die kon ook úrenlang doorgaan, heerlijk. Zoals die er helemaal in opging, alsof ik echt zijn allermooiste Kerstcadeautje was en hij het mocht uitpakken. We deden het in die tijd echt overal, en zowat elke dag!”

Ik betrapte me erop dat ik alweer wegdroomde naar het Tropische eiland. “En ze ruiken ook zo lekker!” voegde Tessa eraan toe. “Zo’n jongen is ook niet veeleisend, claimt je helemaal niet, is nog helemaal niet bezig met een gezin stichten of zo. Hij verwent je ook echt! De beste ervaringen heb ik trouwens met sportstudenten. Zoals toen op die Party… Hij was nog maar 22, geloof ik, met een prachtig atletisch lichaam. Ik nam hem mee naar buiten en achter het gebouw, onder een brandtrap heeft ie me van alle kanten genomen, waanzinnig! En we hebben niet eens nummers uitgewisseld of zo.”

Was ik dan de enige van ons die het nog nooit met een jongere man gedaan had? Die Tessa durfde zo veel, was er al echt handig in… De anderen zagen mijn vertwijfeling: “Je moet het ook eens uitproberen, Sarah,” zei Eva heel serieus, “maak daar je nieuwe uitdaging van: neem een Toyboy en laat je ’s stevig verwennen, dat verdien je!” En bij die laatste woorden straalde zij zo, dat ik het zeker wist. Ik begon te blozen, en er trok een warme rilling door mijn lijf. Straks zou ik kunnen meepraten, en weten wat alle heerlijke voordelen zijn van seks met zo’n lekker ding als bijvoorbeeld Nico, met zijn sexy, jonge en sterke body.