Ik ben directeur van een groot telecom bedrijf. Ik ben er 2 jaar geleden aangesteld door een commissie! Ik kan verder niet ingaan op het bedrijf omdat ik verder anoniem dien te blijven. Mijn naam in het verhaal is Ronald. Ik ben een vader van 3 kinderen. Johan is mijn oudste zoon van 29 jaar, Milan is mijn andere zoon en die is 23 jaar, daarnaast heb ik nog een dochter en die is van de week 19 geworden! Ik ben getrouwd met mijn vrouw Jolien, die is sinds kort gestopt met werken en is veel thuis en vaak te vinden op de golfbaan. Ik moet nog 6 jaar werken, tot aan mijn 55ste jaar! Ik ben dus 49 jaar oud.

Dit verhaal heeft zich allemaal afgespeeld op kantoor en langzaam aan bereide zich het uit in mijn prive leven! Naar een half jaar aan het werk te zijn bij het telecom bedrijf begon ik mij enorm te ergeren aan de secetaresses die voor mij werkte. Ik had 2 persoonlijke secetaresses die o.a. mijn afspraken bijhielden en andere zaken waar mijn persoonlijke aandacht niet voor nodig was. De meiden waren beide eind 20 jaar en hadden geen opleiding, ze waren binnen gerold en hebben zichzelf omhoog gewerkt in het bedrijf. Ik had het idee dat de meiden, nu ze de top bereikt hadden het idee hadden dat ze goed zaten en niet veel meer hoeften te doen. Ze lieten veel werk liggen en vaak als ik langskwam zaten ze gezellig te teuten met elkaar. Als het werk er niet onder leed interesseerde het me niet veel, maar dit was wel het geval.

Naar me een half jaar te hebben geergerd en ze in de gaten te hebben gehouden, besloot ik naar het bestuur te stappen en een ontslag in te dienen voor de 2 meiden.

2 weken na het indienen van de ontslagen kreeg ik bericht dat er een vergadering was gepland. En uiteraard de secetaresse waar ik me het meest aan erger komt me het bericht brengen. Ik dacht bij mezelf: ‘Als jij eens weet wat er in deze brief staat!’ En ik vermaakte me kostelijk.

De volgende dag was de vergadering waarin ik een toelichting diende te geven voor de ontslag aanvragen. Naar de toelichting en de bewijzen die ik kon overdragen waaruit bleek dat er duidelijk minder werk werd verzet, als voor de tijd, toen er 2 andere secetaresses werkten, kreeg ik gelijk en de ontslag procedure zal ingezet worden. Het bedrijf zal zorgen dat er verschillende mensen zouden worden uitgenodigd voor een sollicitatie gesprek, dit zal allemaal intern gebeuren, omdat ze graag ervaren mensen wouden die het bedrijf kenden!

Drie dagen later kwam Janine, een van de 2 secetaresses van mij bij mij in het kantoor. ‘Mag ik u iets vragen?’ Vroeg ze me. ‘Natuurlijk! Vraag maar raak!’ Antwoorde ik. ‘Ik heb net te horen gekregen dat ik ontslag heb gekregen en de reden zou zijn, dat ik te weinig werk verzette! Komt dat van u af?’ Vroeg ze me. ‘Ik zal er niet omheen draaien! Ik heb jouw ontslag aangevraagd, omdat er te weinig werk verzet word door jou en je collega en wanneer ik langs loop zijn jullie altijd aan het teuten met elkaar!’ Zei ik haar duidelijk. Ineens veranderd haar verslagen blik in een kwade blik en ze kijkt me aan alsof ze me iets aan wil doen. ‘Had u ons niet kunnen inlichten!’ Zegt ze kwaad. ‘Hoho! Als je zo praat kun je ook direct vertrekken, onthoud goed dat je nog steeds voor mij werkt!’ Maak ik haar duidelijk.

Haar boze blik verdwijnt plots en ze lijkt aangedaan. Opeens zie ik tranen in haar ogen komen en ze kijkt me smekend aan. ‘Kan ik dan niets meer doen om mijn baan te houden! Ik zal echt mijn best doen!’ Zegt ze met een smekende stem. Ik zou haast medelijden krijgen, maar ik laat me niet zomaar van de wijs brengen. ‘Ik heb niet het idee dat je veel om het bedrijf geeft, anders had je hetzelf wel opgepakt!’ Zei ik haar duidelijk. Ze barste uit in tranen en zei smekend:’Ik zal er alles voor doen, geeft u me nog 1 kans!’ Ik kijk haar aan en hoor dan de woorden:’Ik zal er alles voor doen!’ Door mijn hoofd galmen. Ik voel me opeens heel machtig en heb het gevoel dat ik kan vragen wat ik wil. Mijn secetaresse is een mooie vrouw van eind 20, wat voor mij echt een lekker jong ding is. Met mijn vrouw heb ik al tijden geen sex gehad en ik bedenk me geen moment meer en zeg het gewoon:’Als je mij nog eens een paar keer in de week komt verwennen, kan ik het misschien nog wel terugdraaien, maar bedenk goed, dat ik je ook zo weer kan ontslaan!’ Vertel ik haar. ‘Eumm… verwennen?’ En ze kijkt me geschrokken aan. ‘Ja! Als je mijn nu zo nu en dan in de pauze een lekkere pijpbeurt geeft hier op kantoor en me je eens lekker laat neuken!’ Zeg ik zachtjes maar duidelijk. ‘Dus alleen zo kan ik mijn baan nog redden?’ Vraagt ze me teleurgesteld. ‘Ja inderdaad!’ Vertel ik haar duidelijk en ik geniet van de macht die ik heb op dat moment.

Even is het stil en ze kijkt me aan.’Ik kan het denk ik niet! Maar ik heb deze baan echt nodig! Ik heb kinderen en ik kan het geld gewoon niet missen, maar ik kan mijn man niet bedonderen, door sex met u te hebben!’ ‘Ga je man dan maar vertellen dat je bent ontslagen omdat je niets deed en succes met solliciteren! Als je gaat solliciteren en ze horen dat je hier niets gedaan hebt, krijg je niet snel een baan dat kan ik je garanderen!’ Ze kijkt me aan alsof ik haar onder druk zet, wat ik best geil vind opzich. ‘Kom me nu maar gelijk pijpen! Dit is je enige kans!’ Vertel ik haar.

Mijn secetaresse komt langzaam op mij aflopen en ik zie aan haar dat ze nog twijfeld. Ze loopt zachtjes aan om mijn bureau heen en gaat voor mij staan. Ik draai mijn bureau stoel bij en rits mijn broek open. ‘Kom me maar zuigen!’ Zeg ik haar. Ze knielt en gaat op haar kniëen zitten. Ze buigt voorover en neemt mijn pik in haar mond. Ik voel haar zachtjes tong over mijn eikel glijden en ze zuigt zachtjes aan mijn pik. Ze heeft hem diep in haar mond naar binnen en laat hem in haar keel glijden. Diep en snel laat ze mijn pik in haar mond komen en ik laat me onder uit zakken in mijn bureau stoel. ‘Mmmm! Zuig me, trekken!’ Hijg en kreun ik zachtjes. Ik weet dat mijn andere secetaresse achter mijn kantoor deur zit en het anders kan horen. ‘Ga op mijn bureau liggen!’ Beveel ik haar. Ze gaat op mijn bureau zitten en steekt haar handen naar mij uit. Ik pak haar handen vast en sta op. Ik zoen haar op haar mond en we tongen met elkaar. Hij zachte lippen voelen perfect en geil aan en ik knoop rustig haar blouse los waarnaar ik haar tieten beetpak. Ik buig me door mijn kniëen en sabbel even haar tieten. Ze laat zich achterover vallen op mijn bureau en ik glijd met mijn hand naar haar rokje welke ik gelijk naar onderen, uit trek! Ik zie haar schaamlippen door haar string heenkomen, ze heeft natte lippen! Ik lik een keer over haar slipje heen en trek deze dan ook van haar kontje af. Ik pak haar benen vast met mijn bijde handen en steek mijn pik haar kutje in. ‘Aaaah!’ Kreunt ze het hard uit. ‘Mmmm!’ Ze blijft kreunen en ze wil duidelijk meer van mij. Ik begin haar harder en harder te stoten en wacht op het moment dat ik mijn hoogtepunt bereik en haar kan vol spuiten met mijn sperma! ‘Aaaah! OOOOO!’ Kreunt ze wild uit. Opeens hoor ik dat er op de deur geklopt word: ‘Is alles goed daarbinnen?’ Roept mijn andere secetaresse hard. ‘Ja hoor! Niets aan de hand! Ik ben in vergadering!’ Roep ik terug. Ik haal snel mijn pik uit de meid en knoop mijn broek dicht. Mijn secetaresse staat al bij de deur en heeft hij kleren al aan en loopt zo de deur uit, zonder erbij na te denken. ‘Nou die weet nu ook dat het geen vergadering was!’ Denk ik bij mezelf.

Ik heb die week niets meer gehoord van de secetaresse, maar later kwam ze nog een keer terug, om te horen of ze haar baan nog mocht behouden!