Ik werk op een verzekeringskantoor met behoorlijk wat collega’s een van die collega’s is Lynn, Lynn is een 24 jarige vrouw niet overdreven groot slank en mooi gebouwd, blonde haren en prachtige blauwe ogen… kleine lekkere tietjes en een prachtige kont. Ze loopt steeds lekker gekleed in strakke korte jurkjes en meestal een lekker stel hakjes.

Die dag zag ze er weer stralend uit. Kort jurkje rug bloot haar rode bh zichtbaar op haar schouders… ze lachte lief als altijd. Tijdens de pauze kwam ze treurig mijn bureau binnen ze had wat problemen en wou even praten. Ze had nood aan een knuffel dus besloot ik haar die te geven ik rook haar hemelse geur en genoot wat zij niet merkte… ze zag er nog lekkerder uit dan anders. Ze ging weer naar haar plek. De rest van de dag liet de gedachte me niet los.

Aan het einde van de dag waren enkel wij nog over ik moest afsluiten en zij bleek geen zin te hebben naar huis te gaan. Ik ging naar haar toe en legde men handen op haar schouders ik masseerde deze zachtjes en zei komaan Lynn je moet volhouden… ze zuchtte eens diep en bleef stil… ik masseerde iets steviger en zei weet je wat jij nodig hebt dat is een goede ontspanning. Doe jij dan maar wat door zei ze want dit bevalt me wel. Ik lachte eens en keek naar beneden recht haar decollete in en zacht haar kleine lekkere tietjes . ik dacht ach wat dan ook en liet mijn handen in haar jurk glijden ik greep haar borsten en begon die te kneden… ze schrok merkbaar maar zuchtte weer en liet me begaan… ik fluisterde in haar oren is dit wat je bedoeld? Misschien hijgde ze terwijl ik met haar stijve tepels speelde… nou je lijfje zegt anders geen nee hoor zei ik. Ik likte aan haar oor en kuste haar wang. En we begonnen te tongen. Ik haalde mijn handen uit haar decollete en ze stond recht en draaide zich naar mij… dit kan toch niet wat als er iemand binnenkomt. Het is vrijdag schatje hier komt niemand meer binnen en jij hebt dit nodig. Ik trok ze tegen mij aan en tongde haar weer terwijl mijn handen langs haar lijfje naar haar kont gleden… ik greep die kont stevig vast en kneep er even in ze zuchtte maar liet begaan. Je wil dit niet waar sletje siste ik in haar oor… en kuste haar nek… ik ga je verwennen schatje zoals je verdient. Ik zette haar op het bureau en deed haar bovenste stuk van haar jurk uit… ik knoopte haar bh los en liet die van haar lijfje schuiven ik rook er even aan en kuste dan zacht haar borsten met staalstijve tepels… ze gooide haar hoofd naar achter en genoot… de ene tiet verwent door mijn mond de andere door mijn hand nam ik haar tietjes stevig onder handen. Ik duwde haar wat achter over en zakte wat af kuste haar buik en speelde met haar navelpiercing… jij bent nog lekkerder dan ik dacht zei ik… maar heb je ook een lekkerder pijpbekje… ze lachte duwde me en ging voor me door de knieën… ze keek me geil met zaadvragende oogjes aan als ze men broek opende en men halfstijve lul eruit haalde… zal ik jou nou eens verwennen vroeg ze… ja geil sletje zuig me leeg zei ik… ze likte mijn eikel en bleef me geil aanstaren dan werkte ze men lul langzaam in haar mondje… steeds dieper steeds sneller. Ik besloot even haar bekje te neuken ze verschoot maar genoot desondanks de traantjes die even in haar ogen sprongen. Ik haal mijn lul eruit en kletste die op haar voorhoofd ik ga je neuken sletje.

Ik hielp haar recht en gooide haar op haar rug op het bureau ik trok haar slipje uit en tussen haar benen rook ik eraan en propte het in haar mondje… het was kletsnat, proef geile vuile slet siste ik ze lachte en ik wreef men eikel tegen haar kutje… dit is wat je wil nietwaar hoer siste ik en ramde mijn lul in haar kutje… ze haalde het slipje uit haar mond en gooide het weg… je maakt me geil gromde ze komaan neuk me geile slet… ik gaf haar een tik op de billen en dreef het tempo op men lul schoof helemaal in haar geile kut. Mijn duim speelde met haar klitje terwijl ik haar diep en hard neukte ze kermde het uit… ik ging achter haar zitten en duwde mijn lul er weer in… ik greep haar zachte handen en neukte haar stevig. Ik ga je volspuiten geile slet schreeuwde ik en greep haar nu bij haar haren ze schreeuwde het uit maak me af ik ben je slet ga komen… ik gaf haar nog enkele tikken op haar kontje ze gilde en ik voelde haar kutje samenspannen… ik trok men lul terug en zette me recht… ik greep haar bij de haren en spoot recht in haar geile snoet… ik wreef men lul in haar gezicht jij geile slet. Ze lachte nu kan ik er wel weer tegen zei ze dank je. Ik greep haar onderbroekje maar dit is mijn trofee… ok zei ze. We kleden ons aan en gingen naar huis.