Hoi wij zijn Stefano en Pam, alweer dik 14 jaar samen. Ik Stefano 43 jaar oud en Pam nu 33 jaar oud. En nog altijd gelukkig samen. Pam en niet al te grote dame met lange donkere haren en mooi figuur waar ze haar best voor doet. Mooie billen en 75c cup ronde borstjes met kleine spannende tepels. Diverse tattoos en altijd wel in voor iets spannends.

In al die jaren samen word er best wel gefantaseerd over sex met andere. Alleen die laatste stap werd nooit gezet. Was niet echt een reden voor maar gebeurde gewoon niet.

Afgelopen zaterdag het weer was prima en wij hadden besloten om dit eens lekker ergens in de natuur dor te brengen. Ik had gehoord van een leuke plek in een industrie terrein waar een meertje en strandje was. Daar gebeurde in de avond wel eens spannende dingen. Dus ik had dit voorgesteld om eens overdag te kijken. Iets wat haar dus ook spannend leek.

Dus beide zaterdag op onze snorscooter die kant op. Koelbox mee met drank en eten. Pam droeg een jurkje met een leuke kleine string bikini. Zoals altijd niet te veel make-up op. Beetje haar ogen en meer niet. Haren mooi in een staart.

Na 20 min op de scooter reden we het terrein op. Daarna even zoeken en vonden de weg waar we heen moesten. De scooters een over een strandje heen slepen en we waren waar we wilde zijn. Mooie duin achter ons. Scooters neer handen neer en parasol op. We lagen mooi en het was er erg stil.

Zo lagen we een tijdje en dronken en kletste over de plek. In de duin achter ons lagen wat condooms dus dat er wat gebeurde was al spannend voor ons. We bespraken wat er zou kunnen gebeuren hier in de avond. En of het wat voor ons was misschien. Tja dat er vaker meer heren kwamen dat was ons wel bekend. En daar had ik dan ook geen moeite mee was wel eens nieuwsgierig hoe het was om haar bezig te zien en te zien genieten van andere mannen.

Iets wat Pam heel spannend leek maar ook heel eng. Zo dronken we gezellig en was het duidelijk als zoiets zou gebeuren alles van Pam af hing. Als zij het wilde en dorst mocht alles.

Het was rond de klok van 1 uur dat er een oudere man iets verderop ging liggen en daar naakt lag. Dar werd om gelachen en duidelijk was dat de man zo lag dat hij onze richting op keek. Langzaam kwam er nog 2 mannen aan. Ook deze gingen niet ver van ons liggen en lagen naakt. Ze lagen zonder schaamte te kijken naar ons en vooral Pam natuurlijk die daar lag in een hele kleine string bikini broekje en verder topless lag.

Na een klein half uurtje vroeg ik haar wat ze er nu van vond aangezien duidelijk was dat de heren ergens last van hadden en ook gewoon open en bloot aan hun lul trokken. Pam lachte en vertelde dat ze het best wel spannend vond. Te zien was ook dat haar kleine tepels stijf waren. Terwijl het toch goed warm was.

Ze lachte verlegen naar me en vroeg wat ze nu moest doen. Ik lachte en vroeg haar wat wil je doen? Ze lachte en zei, tja vind dit al onwijs spannend. Ik keek haar aan terwijl ze haar zonnebril even af deed. Oke die was bloedgeil.

Ik bekeek haar en zei, waarom ga je niet wat meer wijdbeens liggen en misschien je string wat scheef. Ze lachte verlegen en nam een slok van haar wijn en deed haar zonnebril weer op. Ging liggen en plaatste haar benen best wel wijd. Langzaam zorgde ze er voor dat haar kale kutje iets meer zichtbaar werd.

Daar zag ik dat deze al iets open stond en mega nat was. Langzaam plaatste ze haar benen steeds wijder tot ze echt heel wijd stonden. De heren hadden duidelijk mooi uitzicht op haar mega natte kutje. Ik vertelde haar dan ook dat de heren nu heel goed uitzicht hadden op haar zo te zien natte kutje.

2 heren kwamen dichterbij liggen. Een flink stuk dichterbij. Dit vertelde ik haar ook en dat die twee echt vol op haar onder kant keken. Ze keek stiekem via haar zonnebril en lachte naar me, wauw ze liggen zich gewoon af te trekken. Ik lachte en zei, tja vind je het gek, ligt hier een lekker jong ding. En dan ook nog met een klets natte kutje en stijve tepels.

We lachte erom en ik bekeek haar, hoe graag zou je willen dat ze je betasten? Ze lachte, tja ergens wel heel graag maar vind het ook heel eng. Ik lachte en zei, nee is nee hoor. Wel een geil idee dat deze oudere mannen zich aan je vergrijpen. Ze knikte ja daarom juist. Het idee dat deze oudere mannen me gek maken lijkt me juist heel geil. Maar ja wat ik al zei ook heel eng.

Ik lachte en bekeek de heren die haar goed bekeken. Ook de laatste man was een flink stuk dichterbij gekomen. Ik trok haar benen nog wijder en liet een vinger langs haar mega natte kale kutje glijden. Deze lekte echt als een gek.

Even duwde ik twee vingers erin en zei, hier moet gewoon een vreemde lul in. Pam keek me aan en beet op haar onderlip en zei, je mag niet weg gaan hoor. ik lachte en zei, echt niet wil dit wel eens zien. Ik trok het touwtje los van haar string en trok deze weg. Spel eens met je zelf kanjer. Langzaam begon ze zich zelf te strelen. Twee vingers duwde ze in haar kutje.

Hoe geil ben je kanjer, mega geil lachte ze. Ik maakte een gebaar naar de heren. Die snapte me gelijk en alle drie te gelijk kwamen nu naar ons toe. Ze zeiden niks en gingen ieder naast Pam zitten. Bekeken haar nu goed.

Daar was de eerste hand die haar borsten streelde, wauw haar hele lichaam kreeg kippen vel en haar mond viel open. De andere heren begonnen ook en streelde haar borsten en boven benen. Langzaam werd haar kutje betast. Pam hijgde al zwaarder en bewoog haar onder lijf terwijl er drie vingers in haar kutje bewoog. Ze pakte nu ook twee lullen vast en trok daar aan. Wauw ze ging er echt voor.

1 kerel legde zijn lul op haar mond en ze nam deze dan ook zonder twijfel in haar mond. Hij lachte naar me terwijl ik mezelf aftrok. Je heb een lekker meisje. Ik lachte en zei, zeker en heel geil. 1 kerel begon haar te likken en vingeren en te horen was dat Pam het zwaar had. Al snel was daar haar eerste hoogte punt. Ze trilde heftig en terwijl ze twee eikels likte kwam ze toch wel luidkeels klaar.

De man die haar likte, ik denk dat hij een jaar of 60 was vroeg of we condooms hadden. Ik lachte en zie nee sorry. Pam had zijn lul vast en trok hem richting haar kutje en wreef zijn natte eikel door haar kutje. De man lachte en kroop op haar en duwde zijn lul in haar. Wauw ze ging helemaal los. Ze liet die man toe zonder condoom. Oke eerlijk het zag er wel erg geil uit.

De heren wisselde best snel en vaak en alle drie hadden al lekker naakt in haar gezeten. Ze werd genomen door een man die nu op haar lag en ze tongde geil terwijl zijn lul er flink in pompte en Pam zwaar hijgde en haar enkels tegen zijn billen duwde. Ze kwam daar dan ook klaar wauw dat zag er heel geil uit. Die man stapte af en stond voor me. Hij lachte en zei, wauw je meisje heeft me net flink onder gespoten. Het was dan ook een flinke lul.

Hij kwam naast me staan en zei, en wat je wat heel geil is, als je je meisjes sap proeft op mijn lul. Ik lachte maar hij was serieus. Pam lachte en zei, dat wil ik zien terwijl ze op haar knieën zat en alweer een lul diep erin kreeg.

De man stond nu echt 2cm van mijn gezicht. Met een lichte twijfel keek ik naar die klets natte lul en druppelde eikel. toch wel nieuwsgierig liet ik mijn tong over deze eikel glijden en die man duwde zijn lul nu in mijn mond. Oke hier had ik nog nooit aan gedacht en nu had ik een lul in mijn mond. Hij had wel gelijk ik proefde het geile sap van Pam op zijn lul. ZO begon ik dus een lul te pijpen en likte zijn grote lul het geile sap eraf.

Nu gleden de heren om en om in mijn mond nadat ze eerst Pam flink hadden liggen neuken. Ook ik zelf werd gepijpt door een man en die deed dat toch wel erg lekker. Pam zat gehurkt op die grote lul en iet zich flink naaien. Ik hoorde haar alleen maar roepen ja sneller sneller ik kom ooooooooohhhhhhhhhh het sap spoot inderdaad uit haar geile kutje.

Langzaam werd haar geile kontje ook betrokken in het spel. Ze liet zich dan ook gewillig in haar kontje neuken, daarna pijpte ik ze en werd ze diep in haar kutje genomen. Terwijl ik pijpte en zag hoe die oude man haar flink paalde spoot die kerel die ik pijpte mijn mond vol. Ik schrok er best wel van maar ja kon niet veel. Het zaad liep langs mijn kin. Die oude man begon te grommen en spoot zijn lul leeg in haar kutje.

Die man met die grote lul lachte en zei, weet je wat nog lekkerder is, haar kutje nu likken. Hij likte even door haar kutje terwijl ik een slok bier nam. Eerlijk het zaad smaakte niet vies. Hij spreidde haar benen en trok haar kutje open en keek me aan en zei, lik maar eens.

Met lichte twijfel maar toch wel nieuwsgierig likte ik haar clitje. Pam pakte mijn hoofd en zei, wauw dit is wel erg geil en goor en duwde me omlaag en mijn tong in haar kutje waar het zaad uit gleed. Wauw dit was pas bijzonder en geil. Ik likte haar nu flink terwijl zij die grote lul zoog.

Die man kroop nadat ik klaar was met likken tussen haar benen en duwde zijn gevaarte er weer in. Wauw haar kutje was mega nat en haar ogen spoten geil. Deze man was dus nog lang niet klaar en begon mijn meisje flink te naaien.

Pam hijgde en gilde het uit. Ze liet zich in diverse standje stevig naaien door haar nieuwe onbekende minnaar. Ik lag nu onder haar en zag van dichtbij die grote lul in haar glijden. Het sap gleed uit haar natte kut en ik likte haar kut en soms zijn lul. Ik had helemaal lol hierin. Hij naaide haar flink en kwam met een flinke kreun klaar. Dit terwijl ik haar en hem likte. Zo likte wederom haar zaad kutje. welke ze nu over mijn mond wreef en samen met die man mijn lul zoog en melkte.

Wauw we hadden beide dingen gedaan waar we vooraf nooit over na hadden gedacht. We waren het over eens dat dit best wel vaker mocht en een kleine half uur later lag ze die grote lul weer te naaien.