Na enige tijd vrijgezel te zijn, dacht ik laat ik maar door Thailand reizen. De reden waarom ik dit gekozen heb is door de aanzienlijk menigte van vrouwen in Thailand. Veel verhalen gehoord en gelezen op het internet dat je zo aan een vriendin komt in Thailand.

Een ticket gezocht op het internet en die geboekt. 26 december vloog ik tot 3 januari. Met de uitwisseling zou ik nog in Thailand zijn. Ik was erg benieuwd wat er te doen was met de uitwisseling en of ik niet alleen zou zijn, maar bij mij zelf dacht ik al dat ik niet alleen zou zijn met de uitwisseling aangezien het daar overheerst met de vrouwen. Eerst zes uur vliegen naar Abu Dhabi met een tussenstop van twee uur en daarna doorvliegen naar Bangkok. Dat was nog 7 uurtjes vanaf Abu Dhabi. Ik vond de tussenstop heel fijn. Even voeten strekken, wat eten en roken.

Aangekomen in Bangkok, pak ik mijn koffers en loop het vliegveld uit. Zo wat ruikt het hier, dacht ik. Het rook allemaal niet zo frisjes buiten en het was een beetje benauwd. Er stonden tal van taxi’s langs de weg en ik ben in eentje gestapt. ‘’Waar moet je heen?’’ Vroeg de taxi. Ik zei dat ik naar Pattaya ging en het was vanaf Bangkok nog twee uur met de taxi. Het kostte ongeveer 40 euro vanaf Bangkok Airport tot mijn hotel in Pattaya.

Aangekomend in Pattaya rijdt de taxi de boulevaard op. Wat mooi zeg. Ik kijk om mijn heen en zie de zee. Aan de overkant de zee zie ik allemaal bar’s met vrouwen staan. Ik wist niet dat er zo veel vrouwen waren dacht ik. Ik heb ingecheckt en mijn koffers naar boven mee genomen. Het is nu etens tijd in Thailand. Ondanks de jetlag ben ik toch maar de stad in gegaan om wat te gaan eten. Lopend om te kijken waar ik zou kunnen eten word ik elke keer aangesproken. Ik maak een leuke praatje terug. De vrouw met wie ik zat te praten vroeg of zij mee mocht om wat te eten met mij. Ik vond het gezellig en ik nam haar mee.

Tijdens het eten keek ik haar goed aan, ze leek wel op een man. Ik wist het niet zeker, toch heb ik haar meegenomen naar mijn hotelkamer. Aangekomen bij mijn hotelkamer, begon zij mijn t-shirt uit te trekken en mij te masseren. Ze kon super lekker masseren. Na het masseren kwam zij bij mij liggen en begon mij te zoenen. Wat een heerlijk wijf was het. Ik trok haar kleren uit en zij de mijne. Wat ik toen zag was niet te geloven. Zij had een lul en niet een gewone lul, maar een hele dikke lul.

Zij was al bij mij dus ik wou haar niet weigeren. We begonnen elkaar te pijpen en aan elkaar te trekken. Ik had geen glijmiddel liggen, maar met een beetje tuf en duwen kreeg ik mijn pik in haar kont. Eigenlijk is het een hem dus. Haar helemaal kapot geneukt te hebben kwam ik klaar in haar kont. Dat was nog lekkerder dan een kut neuken. Veel strakker. Zij mocht niet in mijn kont neuken, want dat had ik liever niet.

Na de seks heb ik haar naar huis gebracht en ben weer naar mijn hotelkamer gegaan. Wij hadden telefoonnummers uitgewisseld en ze begon mij al te appen dat zij het heerlijk vond. De volgende dag ben ik met haar naar het strand gegaan. Ze heeft mij wat tempels van Thailand laten zien en we zijn die avond nog samen gaan eten.

Daarna is zij weer met mij naar mijn hotel kamer gegaan, maar dit keer hadden wij bij een supermarkt glijmiddel mee genomen. Weer elkaar liggen pijpen en trekken en daarna mocht zij ook mij in mijn kontje nemen. Het was voor mij even wennen, want ik heb dit nog nooit meegemaakt.