Natuurlijk was ik die maandag ter plekke. Ik stelde mezelf netjes voor aan de moeder van Moniek (die mocht er zeker ook zijn). “Zeg maar Maartje hoor.” Maartje was een slanke vrouw van veertig, met een prima figuur en halflang donkerblond haar. Het was eigenlijk een oudere versie van Moniek. Daarnaast was er Ilse, het kleine zusje van Moniek, een blonde promiscue spring-in’t-veld van zestien. En Peter natuurlijk. Het was dik aan tussen mij en Moniek en we ontdekten onze lichamen samen, geen standje werd niet geprobeerd, we deden het overal waar we maar de kans kregen. We experimenteerden met anale seks, BDSM, plasseks, niets was ons te gek. Condooms deden we niet aan (het was begin jaren tachtig en iedereen was aan de pil, leek het wel in die tijd).

Ik merkte wel dat het huishouden van Maartje, op zijn zachtst gezegd, niet helemaal voorbeeldig was. Iedereen deed waar hij zelf zin in had en Moniek was de enige die probeerde orde in de chaos te scheppen. Nadat we een paar maanden verkering hadden vertrok Peter na een fikse ruzie met zijn moeder en ging samenwonen met zijn toenmalig vriendin, die ruim twintig jaar ouder was. Maartje was de totale regie kwijt en wij waren bang dat ze in zou gaan storten. Het hele gezin kwam nu op Moniek terecht, waarop ik besloot daar in te trekken om Moniek te ondersteunen. Het was een heel gedoe om me daar ingeschreven te krijgen, dus besloten Moniek en ik te gaan trouwen. Het werd een ingetogen bruiloft, maar we hadden de papieren rompslomp voor elkaar en ik woonde officieel, als eenentwintigjarige getrouwde man samen met Moniek (en haar moeder en zusje).

Waar we bang voor waren gebeurde, Maartje stortte in en werd opgenomen in een psychiatrisch centrum. De zorg voor de inmiddels zeventienjarige puber kwam op onze schouders, en geloof me, dat is niet goed voor je seksleven. Gelukkig logeerde Ilse af en toe een weekend bij Peter en zijn vriendin, zodat wij de schade in ons seksleven in konden halen. Na een aantal maanden mocht Maartje een weekend naar huis. We hadden op vrijdagmiddag een gesprek met de psychiater die ons een recept voor slaappillen meegaf. “Maartje mankeert eigenlijk geestelijk niet zo heel veel, maar is gewoon oververmoeid. Doe maar wat leuks met haar, en als het goed gaat mag ze snel naar huis,” deelde hij ons mee. Eenmaal thuis besloot ik wat te koken, sprak de promiscue en opstandige Ilse streng toe dat ze rekening moest houden met haar moeder, anders gaf ik haar persoonlijk de kieteldood. Moniek en Maartje pakten de tassen van Maartje uit en kwamen gezellig beneden zitten. Maartje en Ilse gingen beide vroeg naar bed en ik maakte van de gelegenheid gebruik en neukte Moniek in al haar gaten op de bank, terwijl ik dacht dat niemand keek. We kwamen allebei luidkeels klaar. Toen ik opkeek zag ik een schaduw in de gang.

Het weekend ging enorm goed en Maartje mocht definitief naar huis, ze hoefde geen medicijnen, en moest zich vooral ontspannen. De zaterdag erop vertrok Ilse naar schoolkamp zodat wij ons met ons drieën moesten vermaken. “Wat wil je doen dit weekend?” vroeg Moniek, nadat we Ilse naar de bus hadden gebracht aan haar moeder. “Ik heb eigenlijk zin om uit eten te gaan, maar ik heb zelf geen geld.” “Geen probleem,” zei ik, “gaan jullie je maar mooi maken, ik zorg voor de rest!” “Ik betaal het je terug hoor,” zei Maartje. “Joh dat komt wel, wij gaan de stad in, kleren kopen,” riep Moniek. “Is goed, ik zie jullie straks.” Uren later kwamen de dames terug uit de stad, beladen met tassen en dozen. “Ik heb mijn moeder helemaal in het nieuw gestoken, we gaan nu alles passen.” Voor de grap liep ik achter ze aan naar de slaapkamer, maar daar werd mij de deur gewezen. “Nee mannetje, ik ken jou, als je een bloot vrouwenbeen ziet dan ben je niet meer te houden en we zouden uit eten gaan,” sprak Moniek mij quasi streng toe. Uiteindelijk kwamen de dames naar beneden en zagen er allebei verrukkelijk uit. Moniek in een soort zijden hemd met spaghettibandjes en een strakke broek die niets aan de verbeelding overliet, haar lange donkerblonde haren in een staart. Maartje had een rok aan tot halverwege haar knieën, die een paar geweldig mooie benen in kousen liet zien, en een strak topje waar haar borsten mooi in uitkwamen, haar donkerblonde haar had ze sportief naar achteren gekamd. Maartje draaide zich om en keek bevallig over haar schouders. “En, ben ik goedgekeurd?” vroeg ze met omfloerste stem. “Jazeker, jij wel mam, maar hij niet, die zit gewoon nog in zijn oude spijkerbroek, schiet op lummel, we willen eten,” kaatste Moniek.

We vonden een leuk restaurant in het centrum van den Haag en we lieten ons het eten lekker smaken. Ook de wijn vloeide rijkelijk en Maartje kreeg een steeds roder gezicht. Ik merkte aan Moniek dat ze ook aangeschoten raakte. “Hee Chris, ik ben heel wat van plan met je straks thuis!” ze pakte mijn vinger en nam die in haar mond en maakte een pijpbeweging. Ik had natuurlijk gelijk weer een stijve. We bestelden koffie met likeur en ik rekende af. Ik mocht rijden en had dus niet te veel gedronken, maar zowel Moniek als mijn schoonmoeder moesten wel allebei door mij ondersteund worden. Ik hielp de dames instappen. Maartje ging achterin, het was geen vierdeurs, maar een Opel Manta, zo’n sportcoupé, waardoor Maartje zich heel ver voorover moest bukken om langs een half opzij klappende voorstoel op de achterbank te komen en mij zo een mooi uitzicht op haar lekkere kont bood. Natuurlijk viel dit Moniek op, die in mijn oor fluisterde, “volgens mij vind jij mijn moeder best wel lekker?” “Jazeker, maar niet zo lekker als jij hoor,” wist ik me uit deze precaire situatie te redden. We reden naar huis en ik zag in mijn binnenspiegel dat Maartje wat zat in de dutten. Moniek legde haar hand op mijn kruis en begon door mijn broek heen mijn leuter stijf te masseren. Bij een stoplicht kroop ze half over me heen en gaf me een heftige tongzoen. “Hee jongens, ik ben niet van steen hoor,” hoorde ik mijn schoonmoeder lachend achter me. Eenmaal thuis hielp ik Maartje uitstappen. Ik pakte haar bij haar beide handen en trok haar zo van de achterbank af. Ze struikelde tegen me aan en moest mijn stijve leuter gevoeld hebben. Ik hield haar beet en kon op die manier even haar kont beetpakken. “Schiet even op stelletje tortelduiven, ik moet naar de wc!” riep Moniek, wiebelend op haar benen. Ik deed de auto op slot en liet de dames binnen. Moniek rende naar de wc beneden, en Maartje nam de badkamer boven, die moest ook nodig. Moniek kwam even later naar het aanrecht in de keuken om haar handen te wassen en ik ging achter haar staan. Ik pakte met één hand haar borst. Ondertussen haar nek zoenend greep ik met mijn andere hand over haar broek tussen haar benen. Door haar broek heen voelde ik dat Moniek kletsnat was.

“Even wachten, laten we eerst wat met mijn moeder drinken, om haar zo plompverloren naar bed te sturen vind ik zielig. ”Ze kronkelde en steunde nog wat en uiteindelijk liet ik haar maar los.“Ik trek even wat makkelijks aan,” zei Moniek toen we weer in de kamer kwamen. “Goed idee, ik ook,” zei Maartje. “Chris, schenk jij nog wat te drinken in, dan kleden wij ons even om.”

Ik ontkurkte een fles rode wijn en schonk drie glazen in. Ik stak wat kaarsen aan en zette een plaat op. De dames kwamen allebei in badjas weer beneden, met daaronder allebei een nachthemd. Moniek kwam tegen me aan zitten op de driezits en Maartje deed haar benen onder haar kont en zat heerlijk op de tweezits. We dronken wat wijn en al snel werden de gesprekken pikanter. Maartje liet zich ontglippen dat ze er eigenlijk wel pap van lustte, maar dat haar ex alleen maar recht op en neer wilde en altijd binnen twee minuten klaarkwam. “Nou daar heeft Chris geen last van,” merkte Moniek op en ik zag dat Maartje met haar tong langs haar lippen ging. Ik had mijn arm intussen om Monieks schouder en werkte mijn hand door haar mouwen naar haar borsten en kneedde die zachtjes. Intussen zat ik schuin tegenover mijn schoonmoeder en zag dat zij met haar hand tussen haar benen kneedde. Moniek wreef haar benen tegen elkaar en ik merkte aan haar ademhaling dat ze geiler en geiler werd. Ikzelf zat inmiddels ook met een enorme stijve die tegen mijn te strakke spijkerbroek aan drukte. Maartje merkte ons gewiebel op en maakte aanstalten om ons alleen te laten. “Jongens, ik heb een heerlijke avond gehad, ik voelde me echt weer helemaal vrouw,” zei Maartje. “Nou mam, je bent echt wel een vrouw hoor, die obers konden hun ogen niet van je af houden,” antwoordde Moniek. “Nou dat viel wel mee hoor, ik weet wat ik ben, en dat is een gescheiden bijstandsmoeder met drie kinderen die niet eens voor zichzelf kan zorgen,” reageerde Maartje. “Doe niet zo raar!” zei ik, “je bent een prachtvrouw die net opkrabbelt uit een rottijd.” “Joh mam, je zou gewoon eens een goede beurt moeten hebben,” giechelde Moniek die al aardig aangeschoten en bloedje geil was. “Nou, ik zou wel willen, maar waar haal ik nu direct een lekkere vent, vandaan, de enige lekkere die in de buurt is, is jouw vent!” giechelde Maartje, die ook in een behoorlijk opgewonden staat verkeerde. Haar badjas hing open en ik zag haar tepels fier vooruit steken. “Er is genoeg om te delen hoor,” bood Moniek ruimhartig aan. Ik zag Maartje slikken. “Kijk maar” zei Moniek en masseerde mijn lul over mijn broek heen, zodat er wel een heel duidelijke erectie zichtbaar werd. “Kom even voelen mam.” “Doe niet zo mal,” giechelde Maartje, maar kon haar ogen niet van mijn kruis afhouden. Moniek stond op en liep naar de tweezitsbank. Ze pakte haar moeder bij haar handen. Maartje sputterde even tegen maar liet zich met rode wangen door haar dochter van de bank af trekken. Moniek dirigeerde mij naar het midden van de bank. “Zo, jij gaat links van Chris zitten en ik aan de andere kant.” Ik zat tussen moeder en dochter in. Moniek pakte haar moeders hand en legde die op mijn leuter. “Voel eens mam, is dat lekker of niet?” Zachtjes kneep Maartje in mijn leuter. “Wat een apparaat zeg, die past toch nooit,” zei Maartje en wilde opstaan. Ik zag mijn kans schoon en sloeg mijn arm om haar schouder. Ik stak mijn linkerhand onder Maartjes badjas en masseerde haar linkerborst. Moniek knoopte mijn broek los en trok deze over mijn kont naar beneden. Ik masseerde de borst van Maartje en rolde haar tepel tussen mijn vinger die groter en groter werd. “Ik weet het niet hoor,” sputterde Maartje even terwijl ze met grote ogen naar mijn snikkel loerde. Moniek masseerde mijn snikkel en nam deze in haar mond. Ik op mijn beurt boog me naar Maartje en drukte mijn lippen op haar mond. Ze gaf even tegengas, maar uiteindelijk wist ik mijn tong in haar mond te krijgen en raakte ik verwikkeld in een heerlijke tongzoen met mijn schoonmoeder, terwijl haar mooie dochter mij heerlijk lag te pijpen. Ik deed de badjas van Maartje open en trok haar nachthemd een stukje omhoog. Rustig doortongend masseerde ik haar borsten onder haar nachthemd. Ik wrikte Maartje uit haar badjas en trok haar shirt over haar hoofd. Maartje had geen grote borsten, maar haar tepels staken wel prompt naar voren. Één voor één nam ik haar tepels in mijn mond, terwijl Moniek me heerlijk verder pijpte. Maartje kermde zachtjes van genot. Ik haalde mijn staaf uit Monieks mond en trok mijn broek, sokken en schoenen helemaal uit. Ook Moniek kleedde zich helemaal uit en ging op de bank tegen haar moeder aan zitten. Ik ging op mijn knieën tussen de benen van Maartje zitten. Ik deed mijn vingers achter het elastiek van haar slip. Maartje kantelde haar kont zodat ik de slip kon uittrekken. Ik spreidde voorzichtig haar benen. Ze had een flinke bos schaamhaar, ertussenuit staken twee glinsterende roze schaamlippen. Wat een geil gezicht. Moniek hield haar moeders handen vast terwijl ik haar moeders lichaam met mijn tong verkende. Ik beet haar zachtjes net onder haar navel en werkte mijn mond zo langzaam naar beneden. Ik sloeg haar gleuf over en beet Maartje zachtjes aan de binnenkant van haar dijbenen, links en rechts wisselend. Maartje lag zachtjes te schokken van genot. Ik pakte Monieks hand en legde die op de behaarde venusheuvel van Maartje. Moniek maakt masserende bewegingen door het schaamhaar van haar moeder terwijl ik langzaam de schaamlippen van Maartje uit elkaar deed. Ik zag een heerlijke klit en een mooi roze kutje voor me. Ik likte haar schaamlippen om en om en likte de doos van mijn schoonmoeder van onder tot boven. Ik sloeg ook het gevoelige stuk tussen haar anus en haar vagina niet over. Ik eindigde bij haar clitoris, die ik tussen mijn lippen nam en er langzaam op sabbelde. Al die tijd masseerde Moniek haar moeders venusheuvel en had tegelijk ook een tepel van haar moeder in haar mond. Het duurde niet al te lang en Maartje kwam gillend klaar. “Oooh jaa jaa oooohh ikkkoommmm,” gilde Maartje uit. Mijn mond en kin zaten onder het kutsap. Ik kwam omhoog en drukte mijn tong in Monieks mond.

Ik ging ruggelings op de bank zitten. Moniek zei tegen Maartje, “zo dat was lekker, dan mag je hem nu pijpen.” Moniek kwam met haar kutje boven mijn mond en liet zich zo zakken. Ik gaf mijn vrouw een heerlijke befbeurt, terwijl mijn schoonmoeder met haar tong mijn eikel likte. Ze had het al een tijd niet gedaan, maar ik merkte wel dat Maartje een ervaren pijpster was. Ik ben allesbehalve klein geschapen, maar toch zag Maartje kans om mijn staaf voor de helft in haar keel te krijgen. Intussen likte ik met mijn tong over de klit van Moniek en stak ik mijn wijsvinger in haar anus. Moniek begon te kronkelen en ik proefde de sappen uit haar kutje. Zoals altijd duurde het niet lang voordat ook Moniek kermend klaarkwam en weer zat ik onder de kutsappen, maar nu van de dochter. Moniek stapte van mij af en ging naast haar moeder zitten. “Jezus mam, wat neem jij hem diep in je mond.” Inderdaad verdween mijn negentien centimeter voor zeker de helft in Maartjes mond. Toen Maartje mijn leuter weer voor de helft in haar mond had duwde Moniek met kracht het hoofd van Maartje verder om mijn schacht heen. Kokhalzend kwam Maartje overeind om hem weer zover in haar keel te krijgen. Weer drukte Moniek haar moeders hoofd over mijn leuter en dit keer ging hij in zijn volle lengte de keel van Maartje in. Weer blazend en kokhalzend kwam Maartje overeind om hem weer helemaal in haar keel te nemen. Moniek had mijn ballen strak in haar hand zodat mijn complete voorhuid al die tijd strak naar achteren bleef. Weer voelde ik mijn eikel langs Maartjes huig gaan verder haar keel in. Na dit drie keer herhaald te hebben kwam ik klaar zoals ik nooit eerder klaargekomen was. Straal na straal spoot ik in de keel van Maartje, terwijl Moniek haar moeders hoofd naar beneden gedrukt bleef houden. Uiteindelijk tilde Maartje haar hoofd weer kokhalzend en naar adem happend omhoog. De slierten slijm en sperma hingen in draden van haar mond naar haar kin, naar mijn leuter. Moniek nam mijn klaargekomen lul in haar mond en likte deze over de hele lengte schoon. Vervolgens pakte ze Maartjes hoofd beet, die nog steeds met alle slierten slijm zat na te hijgen, en drukte haar tong in haar moeders mond. Heftig tongend likten moeder en dochter elkaars mond schoon.

We bleven even met ons drieën nagenieten. “Ik ben heerlijk klaargekomen, maar ik heb nog geen lul in mijn kutje gehad,” klaagde Maartje. “Chris kan heus nog wel een keer, hè Chris?” “Natuurlijk, geen probleem,” zei ik. Ik voelde de handen van Moniek allebei om mijn stam en ze trok me zachtjes af. “Let maar op mam, daar issie weer!” Schokkend kwam mijn lul weer in volledige staat van paraatheid. Terwijl Moniek mij langzaam aftrok duwde ik voorzichtig een vinger tussen de schaamlippen van Maartje. Ik voelde dat ze inmiddels zeiknat was. Ik positioneerde Moniek tegen de armleuning van de bank met haar benen wijd. Daarna zette ik Maartje tegen haar dochter aan, zodanig dat ze met haar rug tegen de borsten van Moniek zat. Moniek had haar armen om haar moeder geslagen en masseerde haar tepels, die weer fier vooruitstaken. Ik pakte mijn schoonmoeder met mijn handen achter haar knieholten en spreidde zo haar benen. Ik positioneerde mijn stijve lul met ontblootte eikel tegen de kletsnatte gleuf van mijn schoonmoeder. Centimeter voor centimeter schoof ik hem erin. “Oh godoh god, rustig rustig, je scheurt me uit,” kermde mijn schoonmoeder.

Uiteindelijk zat ik er tot aan de stam in. Ik bleef even zo liggen. Moniek bewoog haar hand over haar moeders buik en wreef met haar wijsvinger bovenlangs over de klit van haar moeder. Ik voelde Maartje ontspannen en langzaam trok ik me terug totdat ik er bijna uit was, en weer duwde ik hem langzaam in de natte gleuf van Maartje, die niet meer kermde maar rillend en kronkelend onder me lag, terwijl haar clitoris bewerkt werd door haar dochter. “Ohh ja oh ja oh ja, harder harder, neuk me harderrrr,” kreunde Maartje, en ik stootte en pompte zo hard ik kon, af en toe keihard tegen haar baarmoeder aan. “Auwauw oh ja, wat lekker.” Maartje sloeg haar armen om me heen en trok zich helemaal tegen me op. Woest heen en weer gaand kwam ze de tweede keer die avond tot een waanzinnig orgasme. Het leek wel of ze bleef komen. Ze beet keihard in mijn schouder en liet zich uiteindelijk terugzakken in de armen van haar dochter. Ik trok mijn lul uit haar natte gleuf en er gulpte een hele golf geil mee, ik was nog niet gekomen dus mijn schoonmoeder was dus geil spuitertje. Hmm. Ik zag dat het kussen onder Monieks kont ook kletsnat was. “Zo, nu jij.” Ik ging weer op mijn rug liggen en trok mijn vrouw bovenop me, Ze bracht haar grotje boven mijn leuter en liet zich langzaam zakken. Ze boog voorover en ik sloeg mijn armen om haar heen en zo neukte ik haar. Toen mijn snikkel eruit floepte voelde ik de handen van mijn schoonmoeder, die achter de kont van Moniek zat, om mijn snikkel om deze weer in de kut van haar dochter te stoppen. Dit herhaalden we enkele keren. Op een gegeven moment nam mijn schoonmoeder mijn lul in haar mond voordat ze hem terug deed. Ik voelde mijn schoonmoeders hand om mijn stam heen terwijl deze in de gleuf van haar dochter zat. Moniek voelde dit ook en ik merkte dat ze bijna klaar ging komen. Mijn schoonmoeder had haar armen om haar dochter heen geslagen en bewerkte zo Monieks klit. “Oef mam, wat lekker, wat lekker, ik kommmmm!” Niet veel later kwam mijn vrouw hijgend klaar. Terwijl Moniek bleef liggen uithijgen haalde Maartje mijn paal uit de doos van haar dochter en nam hem in haar mond. Ze bewerkte mijn eikel met zachte beetjes en haar tong en pijpte me voor de tweede keer die avond tot een hoogtepunt. Pfff, wat een avond. We bleven even een kwartiertje zo liggen. Ik schonk de laatste restjes wijn uit, die we nog geheel naakt tegen elkaar aan zittend opdronken.

Uiteindelijk besloten we om naar boven te gaan. Ik nam beide dames mee naar de badkamer en gedrieën stapten we onder de douche. We hadden gelukkig een ruime douche en met het douchegordijn open paste het allemaal prima. Ik werd uitgebreid ingezeept door mijn vrouw en haar moeder, en geen stukje werd overgeslagen. Het behoeft geen nadere uitleg dat één lichaamsonderdeel besloot een eigen leven te gaan leiden en fier overeind kwam. Moniek hurkte en nam mijn stijve in haar mond. Ik stak twee vingers tussen Maartjes schaamlippen en masseerde haar daar zachtjes mee. Ik voelde haar klit opzetten tegen de muis van mijn hand. Maartje onderging deze behandeling met knikkende knieën en genoot met volle teugen. “Dit is toch niet normaal, ik sta alweer te soppen en mijn hele kut is rauw.” “Geen probleem hoor mam,” zei Moniek die rechtop was gaan staan, “buk maar eens voorover.” “Wat ben je van plan?” vroeg Maartje angstig. “Niet bang zijn, hier ga je echt van genieten mam.” Maartje zette twee handen tegen de wand en bukte zich voorover. Moniek stond naast haar en masseerde onderlangs haar moeders borsten. Ik stond achter Maartje en masseerde met mijn handen haar rug en werkte zo langzaam naar beneden. Eenmaal bij haar kont aangekomen trok ik haar billen opzij, ging door mijn knieën en likte het sterretje van mijn schoonmoeder. Toen ik het puntje van mijn tong in haar sterretje stak rilde Maartje over haar hele lichaam. “Pff, wat doe je met me, ik weet dit niet hoor.”

Ik ging achter mijn schoonmoeder staan en schoof mijn lul langzaam haar kutje in. “Oeioei wat lekker.” Nat van de geile kutsappen haalde ik mijn snikkel uit haar muts en zette mijn eikel tegen haar sterretje aan. “Niet doen! niet doen!” riep Maartje, “hij is veel te groot voor me.” Moniek masseerde de tepels van haar moeder en wist onderlangs haar klit te vinden. Moniek kneep even flink in Maartjes klit waardoor ze even afgeleid was en ik zo mijn leuter een stukje in haar anus duwde. “Aaauuuaaaauuuwwww,” riep Maartje. “Even doorbijten mam, zo meteen wordt het genieten geblazen,” wist Moniek uit ervaring. Centimeter voor centimeter werkte ik mijn snikkel haar kont in. “Oeff, ik scheur uit,” jammerde Maartje. Uiteindelijk zat ik tot aan de stam in de reet van mijn schoonmoeder en bleef heel even stilstaan. Moniek was haar moeders klit aan het bewerken en langzaam maar zeker begon Maartje mee te bewegen. “Zie je mam, het is echt wel lekker.” Maartje was niet in staat om hele zinnen te zeggen en onderging grommend haar anale neukbeurt. Moniek had intussen twee vingers in haar moeders kut gekregen en was druk bezig met het bewerken van Maartjes g-spot. Maartje knikte door haar knieën en probeerde haar benen over elkaar heen te kruisen. Onverbiddelijk pompte ik mijn snikkel in de reet van mijn schoonmoeder.