Heren: zo eenvoudig vergroot je jouw sex appeal

Tegenwoordig zijn er allerlei hulpmiddeltjes om je seks-appeal op te krikken. Vooral voor vrouwen, maar in toenemende mate ook voor mannen bestaat er een hele resem van middeltjes. Van schoonheidsproductjes tot parfums, alles zal aan bod komen.

Sex appeal – Parfum

Mensen zijn primitieve wezens, onderworpen aan oerbehoeftes. Seks is er daar zo een van. Ook op bepaalde geuren kan men sterk reageren. Zo kan een bepaalde geur een waaier aan emoties en herinneringen opbrengen. Door lekkere, sensuele parfum te dragen, verwen je niet alleen jezelf, maar ook je partner. Niet iedere parfum is hiervoor geschikt, sommige geurtjes zijn meer voor overdag of voor op het werk. Wij kozen er enkele uit waar je gegarandeerd succes mee boekt.

Addict van Dior

parfum addict Dit is een heel extravert, sensueel en brutaal parfum met aroma’s van sandelhout, vanille, roos en jasmijn. Dit is uiterst geschikt voor vrije, onafhankelijke en intens levende vrouwen wie en tikkeltje egoïsme niet ontzegd kan worden.

Boss Intense van Hugo Boss.

Een heel warm en sensueel parfum met vanille-orchidee, pathoeli, sandelhout en musk. De Boss Intense vrouw is een geboren verleidster. Zij weet wie ze is dankzij haar sensualiteit, haar elegantie, haar ervaring en haar kennis. Ze weet hoe ze een man moet verleiden en naar meer moet doen verlangen. Hij begeert haar en dat is precies de bedoeling. Deze geur is zeer geschikt te dragen bij romantische gelegenheden.

Rush van Gucci

parfum rush Rush is een heerlijk, welhaast bedwelmende geur door de combinatie van gardenia, fresia en damascusroos met een basis van patchouli en bourbon. Ideaal voor de vrouw die houdt van het onverwachte.

Wish van Chopard

De compositie van dit parfum behoort tot de geuren van oosterse houtsoorten met frisse en verse aroma’s, gemaakt voor de vrouw vol passie. Deze geur is perfect voor een romantisch avondje uit.