Geil klein slipje, sensuele jarretels en kousen

Verleiden in erotische lingerie en een sensuele massage. Ik zet een romantisch muziekje op, steek een aantal geurkaarsjes of wierookstokjes en vraag hem om te gaan liggen voor een heerlijke erotische massage. Ik draag een diep decolleté en een doorkijkblouse met daaronder een mooie bh en string en daaroverheen een jarretels en kousen en om het af te maken een paar hoge hakken.

Ik buk af en toe zodat hij mijn borsten goed kan zien en onder mijn rokje mijn sensuele jarretels en kousen kan zien, ik zie hem genieten. Ik speel de verleidelijker ik wil hem verleiden of nog geiler dat hij mij verleid. Ik masseer zijn geslacht en ik voel een hand onder mijn rokje glijden over mijn dijen en billen. Ik spreid mijn benen ligt zodat hij overal goed bij kan. Zijn hand glijd over mijn kruis als ik zijn geslacht in mijn mond neem en hem erotisch oraal verwen.

Ik voel dat hij heel opgewonden is en hij hijgt zwaar, ik ga door met hem te verwennen. Zijn vingers glijden in mijn string en over mijn schaamlippen, die drijfnat zijn geworden. Hij duwt een aantal vingers haar binnen als hij klaarkomt in mijn mond en hard schreeuwt terwijl ik doorga met zuigen. Hij ligt uitgeteld op bed als ik bovenop hem kruip in wil hem in me voelen, hard en diep, ik ben zo geil geworden. Het verleiden is wel gelukt denk ik….

Ben je nog op zoek naar erotische lingerie? surf dan eens naar lingeriewinkel Pleasure!