Masturberen ik vind het heerlijk als een vrouw intens schreeuwend klaarkomt daar raak ik echt heel opgewonden van.

 

Vaak is het zo als vrouwen, zoals in het voorgaande sexfilmpje, zo geil klaarkomen mensen dan willen masturberen of aftrekken op datgene wat ze zien. Dat is natuurlijk prima als mensen zo aan hun trekken komen maar als het virtuele seks wordt is het toch wel een erg kunstmatig. Een en van de geilste vormen van masturberen is toch wel als vrouwen elkaar helpen om klaar te komen via hete lesbische seks. Masturberen doe je meestal bij het bekijken van een video, webcamsex, het lezen van erotische verhalen of het bekijken van erotische afbeeldingen van bijvoorbeeld een vrouw die zich langzaam uitkleed.

Masturberen kun je natuurlijk met je hand of vingers doen maar je kunt ook masturberen met een borstel of pen het is maar net waar jij het meest van kunt genieten tijdens het masturberen.

Alleen thuis heftig intens orgasme mezelf vingeren masturberen

Masturberen alleen thuis mezelf vingeren. Masturberen is gezond, normaal en kan heerlijk zijn. Ik doe het zelf zeker 3 keer per week en geniet van mijn vingers. Ik blijf masturberen, ik doe het vaak en geniet zonder enige vorm van schaamte! Meestal houdt ik bij fantaseren, vaak over seks met andere vrouwen. Maar nu kreeg ik via de Whatsapp masturbatieopdrachtjes en dat onderdanig zijn en dingen voor iemand doen, maakte me erg opgewonden. Ik wachten vol spanning op een nieuw appje. Op dinsdag was er weer een, daarin stond het volgende: Trek alleen slipje aan ga met je hoofd op je kussen liggen en speel met je tepels en kneedde ze tot ze hard en stijf zijn.

Stimuleer nu de binnenkant van je dijen, daar zitten mijn erogene zones mijn genotsplekjes zeg maar. Begon jezelf te strelen tussen je benen. Trek nu je slipje uit. Mijn vingers glijden over mijn klitje heen en tussen mijn lipjes. Heerlijk het stimuleren en spelen met mijn meest gevoelige plekjes. Ik wil nu dat je klaarkomt en daarbij hard schreeuwt, ik wil je horen..

Mijn hand en vingers gingen wat sneller op en neer en mijn onderlichaam begon hevig te bewegen. Ik voelde het opbouwen uit mijn onderlichaam en mijn spieren spande aan. Een diepe grom uit mijn keel, volle spanning op mijn spieren en toen een heftig intens orgasme, ik schreeuwde het uit en voelde een warm gevoel door mijn lichaam stromen. Volledige ontspanning en totaal uitgeteld zak ik met mijn hoofd in mijn kussen met mijn benen wijd op bed, het nat loopt tussen mijn dijen uit. Heerlijk alleen thuis en dan masturberen en heftig intens klaarkomen.

Orgasme ontspannen masturberen jezelf bevredigen vingeren

Je bent alleen thuis en denkt even lekker te kunnen genieten, betrapt tijdens masturberen. Of je het nu laat doen, je doet het met een dildo of vibrator of met je handen of je vingers. Masturberen en een orgasme zijn een heerlijke manier om te ontspannen, even lekker een momentje voor jezelf. Sommige gaan daar weer wat ver in, deze dronken vrouw is aan het masturberen op straat daarmee trekt ze wel veel aandacht. Het begint allemaal met het zogenaamde voorspel van jezelf betasten lekker met jezelf spelen vol erotische intieme passie.

Met je benen wijd op de bank, je slipje opzij en ondeugend vingeren terwijl het buurmeisje door de raam staat mee te kijken hoe jij aan het masturberen bent.