Het begint met een romatisch diner voor 2, jullie zitten beide voldaan aan de tafel, je partner heeft net heerlijk gekookt. De kaarsen branden, de gordijnen zijn gesloten en er staat romantische muziek aan. Eigenlijk zien de kaarsen er best spannend uit, jullie hebben het er al beide vrij snel over, hoe spannend het altijd is om met vuur te spelen…

Wees wel voorzichtig met kaarsenvet!

Let op, kaarsvet kan pijn en brandwonden veroorzaken op je partner. Zorg dat je goed vertrouwen hebt in elkaar alvorens je elkaar kaarsen toevertrouwd. Wees je ook bewust van het feit dat kaarsen branden kunnen starten, wees dus voorzichtig in de ‘hitte’ van het moment.

Heet kaarsvet doet pijn

Het idee is om maar een heel klein beetje kaarsvet op de huid van je partner te laten vallen. Dit zorgt voor een heel klein beetje pijn, voor een zeer korte periode. De beste methode is om te blijven druppelen, terwijl je over de huid heen beweegd. De temperatuur van het kaarsvet wordt beinvloed door de afstand vanaf het moment dat je de druppel laat vallen tot het moment dat het op de huid neer komt. Begin op ongeveer 1 meter afstand met 1 enkele druppel en pas het vervolgens naar de wensen van je partner aan. Vermijd gevoelige plekken in het begin. Let erop dat je dichtbij de pijngrens van je partner wil komen, maar niet er overheen! Het effect is een zeer intensie stimulatie van je partner.

Probeer het zelf

Probeer het eerst op je eigen arm uit, laat er wat kaarsvet op vallen. Gebruik de correcte afstand, 1 meter, voor deze test. Dit geeft je een idee van het gevoel dat jij je partner gaat geven.

Welke kaarsen gebruik je?

Er zijn vele verschillende kaarsen om te kiezen, je zult tijdens het zoeken op het volgende letten:

  • Hoe warm/koud is het kaarsvet
  • Hoe gemakkelijk kan je het afgekoelde kaarsvet weghalen
  • Hoe lekker ruikt het?
  • Hoeveel kaarsvet krijg je? (Gebruik geen druiploze kaarsen)
  • Probeer eerst verschillende kaarsen alvorens je ze op jouw partner uitprobeerd.

 

Ijsklontjes en kaarsen

Gebruik ijsklontjes alleen (direct op de huid hebben ze dezelfde impact als kaarsvet) of in combinatie met kaarsvet. Het blazen op het hete kaarsvet, wanneer het de huid aanraakt helpt ook om de pijn te verlagen.

Plagen met een blinddoek

Maak je partner vast en gebruik het kaarsvet om de gevoeldige plekken te plagen. Zorg ervoor dat jullie een ‘noodwoord’ bedenken van te voren, zodat jullie weten wanneer er gestopt moet worden.

Succes!