Wij mannen zijn altijd bezig om ervoor te zorgen dat vrouwen ons aantrekkelijk vinden. Het is goed voor ons ego en het streelt ons natuurlijk als wij merken dat een vrouw ons wel ziet zitten. Helaas raken wij nog al eens overmoedig of hebben wij echt geen flauw idee wat een vrouw nou juist wel of niet leuk aan ons vindt. Als jij straks die betere minnaar en vrouwenkenner wilt zijn, doe je er goed om de volgende eigenschappen goed onder de knie te krijgen. Wanneer jij deze eigenschappen beheerst, zul je merken dat je al snel een streepje voor hebt op al die andere mannen. Je zult merken dat jij ook bij jouw droomvrouw meer en sneller geliefd wordt dan al die andere mannen die om haar aandacht strijden.

De eerste eigenschap die je aantrekkelijk maakt bij vrouwen is inmiddels bekend. Straal zelfvertrouwen uit. We hebben al eerder gezegd dat vrouwen het hier vaak over hebben. De reden hier achter is dat vrouwen vaak op zoek zijn naar zekerheid, en dit is het beste te verwezenlijken met een man met zelfvertrouwen. Dan hoeft zij niet meer alle keuzes te maken, want veel vrouwen hebben meer angst om een (verkeerde) beslissing te maken dan mannen. Bij een man met veel zelfvertrouwen, voelt een vrouw zich ook eerder op haar gemak!

Er bestaat geen vrouw die humor niet belangrijk vindt. Met deze eigenschap ben je dus zeker al snel aantrekkelijk voor een vrouw. Sterker nog. Humor scoort vaak als een van de meest populaire eigenschappen als het gaat om aantrekkelijkheid. Een vrouw die kan kiezen tussen een lelijke man met veel humor en een extreem knappe man zonder humor, kiest zij bijna op zeker voor die eerste. Kiest zij toch voor die extreem knappe man kiest, dan kun je er eigenlijk wel van uit gaan dat dit een oppervlakkige vrouw is.

Gelukkig kun je humor aanleren. ‘Leen’ hiervoor moppen of anekdotes van anderen. Kijk bijvoorbeeld regelmatig naar cabaret shows of lees moppen op internet. Oefen hier desnoods op. Door ze op te schrijven en uit je hoofd te leren. Niet alleen maakt dit je aantrekkelijk, maar het geeft je ook enorm veel aandacht en dus status. Zo blijkt uit studies dat als je aan de kop van de tafel zit, je automatisch meer status krijgt toegewezen. Waarom? Omdat de meeste mensen aan tafel richting de kop van de tafel kijken. Dus, hoe meer ogen op je gericht, hoe meer status.

Laat je vrouwelijke gesprekspartner merken dat je een doel in je leven hebt. Mannen met ambitie worden door vrouwen veel aantrekkelijker gevonden. Een doel zorgt er namelijk voor dat er iets is waar je voor leeft en energie van krijgt. Een vrouw krijgt zo ook het idee dat zij een toevoeging is op je leven in plaats van dat zij jouw leven is. Deze opstelling maakt je ook meer onafhankelijk en straalt dus weer meer zelfvertrouwen uit. Overigens is een volledige onafhankelijk niet mogelijk, maar wanneer jij je volledig afhankelijk van de vrouw opstelt, kun je er zeker van uit gaan dat zij dit niet aantrekkelijk vindt. Het beste is om een combinatie van beide na te streven. Dus een tussenweg tussen afhankelijk en onafhankelijk .

Niet helemaal hetzelfde als humor maar wat ook als aantrekkelijk wordt ervaren is als je je een beetje ‘speels’ opstelt. Zie speelsheid meer als humor op jezelf of op de vrouw in plaats van dingen buiten jullie. Straal zelfverzekerdheid uit door haar bijvoorbeeld een beetje plagen. Vaak zal dit leiden tot enige aantrekkingskracht van haar kant. Let wel op het gevaar dat je niet te speels gaat worden en als een klein kind overkomt. Dan ben je te ver gegaan en knapt zij alsnog af. Zorg voor voldoende afwisseling in de vorm van een goed gesprek.

Tenslotte houden vrouwen ook van intelligente mannen. Niet alleen mannen die slim zijn en veel weten zijn aantrekkelijk, maar juist mannen die een vrouw goed kunnen aanvoelen en goed met ze kunnen omgaan zullen eerder succes hebben. Praat hiervoor met veel mensen zodat je precies weet hoe je een gesprek begint en op gang houdt met een vreemde. Ook ervaar je dan hoe je het beste emoties van anderen kunt inschatten en hoe je daar mee om moet gaan.

Als je deze eigenschappen eenmaal bezit dan zul je merken dat je nu niet alleen sneller op je droomvrouw durft af te stappen, maar dat je haar ook daadwerkelijk wat te vertellen hebt. Met al je nieuwe kennis en eigenschappen zul je ervaren dat je meer zelfvertrouwen hebt en uitstraalt en dit zal zij ook merken. Jij kan haar niet meer ontgaan en zij zal je steeds meer en liever opzoeken om bij je in de buurt te zijn. Voor vrouwen versieren hoef jij dan geen hulp meer te zoeken en zij zullen zich aan je voeten werpen om bemind te worden.